fbpx
Сьогодні
16:44 08 Бер 2024

Через брак бронетехніки для штурмів на Запорізькому напрямку ворог використовує квадроцикли та гольф-кари

Російські окупанти на Запорізькому напрямку зазнають великих втрат у живій силі та техніці. До того ж через брак бронетехніки ворог використовує для штурмових дій квадроцикли, гольф-кари та багі.

Про це командувач Оперативно-стратегічного угруповання військ «Таврія» Олександр Тарнавський повідомив у Телеграмі, передає Рубрика.

За його словами, часто через брак бронетехніки загарбники використовують підручні транспортні засоби для штурмових дій – гольф-кари, квадроцикли, багі тощо.

«Відповідно, в росіян зростають втрати, бо ці «колимаги» не дають жодного додаткового захисту. Ми їх уже називаємо «колимажні м'ясні штурми», – зауважив Тарнавський.

Він також оприлюднив відео роботи 53-ї окремої механізованої бригади імені князя Володимира Мономаха.

Ситуація на Запорізькому напрямку

Упродовж минулої доби окупанти проводили штурмові дії в районах Роботиного, Вербового та Оріхова. Там Сили оборони України відбили дві атаки.

Окрім цього, в ОСУВ «Таврія» заявляли, що на Запоріжжі «гарячим» стає Оріхівський напрямок, оскільки росіяни посилили штурми тут.

«Там росіяни намагаються зрізати Роботинський виступ. Якщо в попередні дні та тижні там інколи взагалі не було штурмів за добу, інколи 1-3, максимум 5, то за вчора [6 березня] там зафіксовано 16 атак противника західніше села Вербове та в районі села Роботине», — сказав Лиховій.

Спецпризначенці "Омега" Нацгвардії відбили черговий штурм російських окупантів в районі Роботиного Запорізької області. Противник влаштував штурм за допомогою танків.

Минулої доби, 7 березня, Сили оборони ліквідували ще понад 800 загарбників, таким чином загальні втрати російських військ з початку повномасштабного вторгнення в живій силі вже склали понад 422 310 військових.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: