fbpx
Сьогодні
14:25 04 Бер 2024

Українські оборонці не допустили втрати кордонів, районів та позицій на Таврійському напрямку, – Тарнавський

Фото: otarnavskiy

На Таврійському напрямку за добу відбулося 53 бойових зіткнення Сил оборони із російськими загарбниками, втрат рубежів, районів та позицій немає.

Про це командувач Оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" генерал Олександр Тарнавський повідомив у Телеграмі, передає Рубрика.

"За минулу добу в операційній зоні ОСУВ "Таврія" ворог завдав 25 авіаційних та 3 ракетних удари, провів 53 бойові зіткнення, вчинив 906 обстрілів і 93 удари дронами-камікадзе", – зазначив Тарнавський.

За його словами, українські захисники стійко тримають оборону і проводять активні дії на визначених напрямках.

"Втрат рубежів, районів та позицій не допущено", – підкреслив командувач.

Загальні втрати ворога склали: в живій силі – 426 осіб (убитими і пораненими), 1 танк, 5 бойових бронемашин, 3 артилерійські системи, 1 засіб ППО, 9 автомобілів та 1 одиниця спецтехніки. Нейтралізовано або знищено 287 БпЛА різних типів. Сили оборони України знищили ще 4 склади боєприпасів росіян.

За дві останні доби ще 5 російських загарбників взяли в полон.

Як повідомляла Рубрика, загальні бойові втрати армії Російської Федерації з 24 лютого 2022 року становлять близько 417 тисяч 950 загарбників.

Ситуація на фронті 4 березня

Як повідомляли в Генеральному штабі ЗСУ в ранковому зведенні, в Україні на фронті протягом доби сталося 78 бойових зіткнень.

Зазначається, що російські окупанти продовжують тиснути на Авдіївському напрямку та суттєво активізувалися на Новопавлівському напрямку. На Херсонському напрямі Сили оборони надалі продовжують утримання позицій та відображення штурмів окупаційних військ.

 

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: