fbpx
Сьогодні
09:45 04 Бер 2024

Атака дронів на Одесу: постраждало 20 осіб, у тому числі 1 вагітна, двоє – перебувають в реанімації

Фото: ДСНС

Через дронову атаку по Одесі у ніч проти 2 березня постраждало 20 осіб, у тому числі вагітна жінка.

Про це у Фейсбуці повідомляє Департамент охорони здоров'я Одеської обласної державної адміністрації, передає Рубрика.

Внаслідок влучення російського дрону у багатоквартирний будинок 2 березня 2024 р. загинуло 12 осіб, з них – 5 дітей:

  • 4-місячний Тимофій,
  • 7-місячна Ліза,
  • 3-річний Марк,
  • 8-річна Злата,
  • Сергій, якому у липні мало виповнитися 10 років.

"Всього постраждало 20 осіб, у тому числі 1 вагітна. На стаціонарному лікуванні залишається 3 осіб. 2 людини перебувають в реанімаційному відділені, їх загальний стан важкий, 1 особа у середньому ступені тяжкості отримує лікування в травматологічному відділенні. Лікарі надають постраждалим необхідну медичну допомогу", – йдеться у повідомленні.

Що відомо про атаку російських дронів у ніч на 2 березня по Одесі

У ніч на 2 березня російські загарбники вчергове атакували Одесу ударними БпЛА "Шахед". Один з дронів під час маневрів серед житлових кварталів Одеси влучив у 9-поверховий будинок спального району. Частина під'їзду з 18 квартир зруйнована.

Згодом повідомили, що під час рятувальних операцій у багатоповерхівці з-під завалів дістали живого чоловіка.

Вже ввечері рятувальники дістали з-під завалів тіло мами з немовлям. Кількість загиблих зросла до семи. Згодом знайшли ще одне тіло – восьме.

Станом на 10 ранку 3 березня через понад добу після ворожої атаки ударних дронів по Одесі, рятувальники з-під завалів багатоповерхівки намагаються дістати ще одне тіло жінки, біля неї виявили немовля: таким чином кількість загиблих зросла до десяти.

Увечері 3 березня під завалами будинку в Одесі знайшли тіла 10-річного хлопчика та 8-річної дівчинки. Вони були братом та сестрою, а тіло їх матері та сестрички дістали з-під завалів сьогодні зранку.

3 березня в Одесі рятувальники завершили пошукову операцію на місці удару ворожого дрона в багатоповерхівку. Відомо про 12 загиблих. Серед них — 5 дітей, наймолодшому з яких чотири місяці.

Як повідомив голова ОВА Олег Кіпер, в Одесі 3 березня оголосили жалобу за загиблими від російської атаки в суботу вночі.

Зеленський прокоментував атаку росіян по Одесі.

Як заявляв глава МЗС Литви, російська атака на Одесу є абсолютно жахливим вбивством українців. Для Росії мають бути негайні

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: