fbpx
Сьогодні
22:05 03 Бер 2024

В Одесі завершили рятувальну операцію на місці удару дрона: 12 загиблих

Фото: ДСНС

В Одесі рятувальники завершили пошукову операцію на місці удару ворожого дрона в багатоповерхівку. Відомо про 12 загиблих. Серед них — 5 дітей, наймолодшому з яких чотири місяці.

Про це повідомляє Рубрика з посиланням на голову Одеської ОВА Олега Кіпера.та на  міністра внутрішніх справ Ігоря Клименка.

"Внаслідок влучання російського дрона в багатоповерхівку загинуло 12 людей, пʼятеро з них – діти", – заявив Кіпер у своєму Telegram-каналі.

За його словами, серед загиблих 4-місячний Тимофій, 7-місячна Ліза, 3-річний Марк, 8-річна Злата та Сергій, якому в липні мало виповнитися 10 років.

Також серед жертв російської атаки було троє чоловіків віком 35, 40 та 54 років та дві жінки 73 та 31 років.

Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко також розповів іще один російський удар, який стався вже вдень 3 березня в Кураховому Донецької області.

За його словами, росіяни випустили авіабомбу по пʼятиповерховому будинку.

Станом на вечір відомо про 16 поранених, серед них дві дитини — 2006 та 2009 років народження. Пошкоджені понад десяток багатоквартирних будинків.

Що відомо про атаку російських дронів у ніч на 2 березня по Одесі

У ніч на 2 березня російські загарбники вчергове атакували Одесу ударними БпЛА "Шахед". Один з дронів під час маневрів серед житлових кварталів Одеси влучив у 9-поверховий будинок спального району. Частина під'їзду з 18 квартир зруйнована.

Згодом повідомили, що під час рятувальних операцій у багатоповерхівці з-під завалів дістали живого чоловіка.

Вже ввечері рятувальники дістали з-під завалів тіло мами з немовлям. Кількість загиблих зросла до семи. Згодом знайшли ще одне тіло – восьме.

Станом на 10 ранку 3 березня через понад добу після ворожої атаки ударних дронів по Одесі, рятувальники з-під завалів багатоповерхівки намагаються дістати ще одне тіло жінки, біля неї виявили немовля: таким чином кількість загиблих зросла до десяти.

Увечері 3 березня під завалами будинку в Одесі знайшли тіла 10-річного хлопчика та 8-річної дівчинки. Вони були братом та сестрою, а тіло їх матері та сестрички дістали з-під завалів сьогодні зранку.

Загалом в результаті російської атаки в Одесі загинули 12 людей, з них п'ятеро – це діти.

Як повідомив голова ОВА Олег Кіпер, в Одесі 3 березня оголосили жалобу за загиблими від російської атаки в суботу вночі.

Як заявляв глава МЗС Литви, російська атака на Одесу є абсолютно жахливим вбивством українців. Для Росії мають бути негайні

наслідки, наголошував він.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: