fbpx
Сьогодні
17:48 27 Лют 2024

Російські загарбники обстріляли Сумську область: загинули двоє поліцейських, ще шестеро – у лікарні

English version here

Фото: t.me/Klymenko_MVS

На Сумщині внаслідок повторного ворожого обстрілу загинули двоє поліцейських, шестеро інших правоохоронців – у лікарні.

Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на пресслужбу Нацполіції України.

Зазначається, що російські загарбники підступно завдали удару, коли група слідчих проводила огляд місця події та фіксувала наслідки обстрілів, які були нанесені напередодні у с. Хотінь Сумського району.

"На жаль, двоє правоохоронців загинули, їхні тіла дістали з-під завалів. Несумісні із життям поранення отримала підполковник поліції Новік Оксана Володимирівна, начальник відділу розслідування злочинів, учинених в умовах збройного конфлікту, слідчого управління ГУНП в Сумській області", – йдеться у повідомленні.

Також смертельних ушкоджень зазнав підполковник поліції Юрко Олег Миколайович, заступник начальника відділення поліції № 4 (м. Суми) Сумського районного управління поліції – начальник слідчого відділення.

«Поліцейські не покидають цивільних навіть у найгарячіших точках. Постійно ризикують життям, залишаючись вірними Присязі. І сьогоднішня трагедія доводить, що це не просто слова», – написав Ігор Клименко.

Прокуратура повідомила, що проводиться досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: