fbpx
Сьогодні
12:23 20 Лют 2024

"Нова пошта" запускає "коробкомати" для автоматизації продажу пакування: для чого це рішення

Фото: Пресслужба НП

Поштовий оператор "Нова пошта" вже цього року планує запустити "коробкомати" – пристрої, що даватимуть змогу автоматизувати продаж пакування.

Про це розповіли у департаменті інновацій НП – R&D, йде мова в матеріалі LIGA.net.

У чому проблема?

На сьогодні у відділеннях "Нової пошти" клієнти часто купують коробки для пакування на місті під час оформлення та відправлення посилки. Це відбирає деякий час і ще більше створює виникнення черг.

Щоб купити одну коробку у відділенні в оператора, клієнт у середньому витрачає одну хвилину.

Яке рішення?

Поштовий оператор "Нова пошта" вже цього року планує запустити "коробкомати" – пристрої, що даватимуть змогу автоматизувати продаж пакування.

Як це працює?

У компанії зазначили, що ця розробка покликана спростити життя всім, хто часто відправляє посилки.

"Коробкомат" може продати одну одиницю пакування лише за вісім секунд.

Ще одна опція – продаж новітніх типів коробок, які можна швидко запакувати без використання скотчу.

Запас коробок в одному автоматі – до 100 штук. Загалом тут можна придбати чотири різні типи коробок на вагу відправлення до 3 кг.

Собівартість нової коробки виходить на 30% дорожче, ніж звичайної. Проте – це доповнення до послуги, яке створює додаткову цінність, кажуть в компанії.

Як писала Рубрика, один з двох найбільших поштових операторів України "Нова пошта" безкоштовно доставляє посилки для військових. Програмою може скористатися кожен охочий.

Нагадаємо, що група компаній "Нова пошта" змінює назву на NOVA, бо вже є "набагато більшою, аніж пошта".

Довідка

"Нова пошта" працює на ринку України з 2001 року.

Нова пошта в Україні — доставляє документи, посилки, великі вантажі, а також надає послуги фрахтових перевезень та фулфілменту.

Має найдоступнішу мережу для клієнтів: 11 400 відділень та 15 500 поштоматів по всій Україні. Доставляє по країні за 24 години, а в межах міста в той самий день.

"За цей час компанія стала справжнім лавмарк. Усі ці роки ми створювали нові компанії та продукти. І от уже є NovaPay, яка відкриває рахунки для клієнтів. Nova Digital, що пропонує IT-рішення, які дозволяють не хвилюватися за рідних або за захист бізнесу від кібератак. Nova Global, що доставляє з різних континентів. А сама Нова пошта, окрім доставки, продає послуги фулфілменту, фрахтових перевезень та працює в Європі", наголосили у компанії.

Компанія уже відкрила свої відділення в 11 європейських країнах.

Nova Post вже працює на ринку:

Окрім того, Нова пошта шукає партнерів серед магазинів, кав'ярень, аптек тощо для відкриття нових пунктів приймання та видачі оплачених посилок до 10 кг.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: