fbpx
Сьогодні
20:59 12 Лют 2024

У зв’язку із госпіталізацією Остін скасував поїздку у Брюссель: новий "Рамштайн" проведуть онлайн

Фото: Georgi Paleykov/NurPhoto

Голова Пентагону Ллойд Остін скасував свою поїздку до Брюсселю, де мало пройти 19-те засідання контактної групи у форматі "Рамштайн" через термінову госпіталізацію.

Як повідомляє Рубрика, про це пише Reuters.

За словами джерела, Остін мав особисто очолити засідання Контактної групи з питань оборони України у Брюсселі, після чого має відбутись засідання міністрів оборони НАТО. Однак у неділю вдень Остін передав свої обов'язки заступнику міністра оборони Кетлін Хікс. А засідання щодо потреб України в обороні буде проходити віртуально.

Варто зазначити, що наступна зустріч контактної групи з оборони України в форматі «Рамштайн» відбудеться у Брюсселі 14 лютого, перед початком зустрічі міністрів оборони країн Альянсу, що запланована вже наступного дня.

Нагадаємо, як раніше повідомляла Рубрика, 70-річний міністр оборони Сполучених Штатів Америки (США) Ллойд Остін, який у неділю був терміново госпіталізований у Вашингтоні через проблеми з сечовим міхуром, передав обов'язки свого офісу заступнику глави Пентагону Кетлін Хікс. Вона не вперше отримує від глави Пентагону повноваження через проблеми зі здоров'ям в Остіна. Так, на початку січня вона також отримала право діяти від імені свого шефа під час минулої госпіталізації міністра напередодні Нового року.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: