fbpx
Сьогодні
12:48 27 Січ 2024

Федоров: на ТОТ загарбники змушують власників готелів "доносити" на відвідувачів

Російсько-окупаційні війська на тимчасово окупованих українських територіях здійснили черговий крок до тоталітарного контролю: росіяни змушують власників готелів та баз відпочинку "доносити" на відвідувачів.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Telegram міського голови Мелітополя Івана Федорова.

Очільник окупованого міста розповів, що відповідно до наказу так званої окупаційної "влади", власники готелів та баз відпочинку повинні "доносити":

  • про громадян росії в триденний строк;
  • про негромадян – протягом доби з моменту заселення.

За невиконання наказу власники бізнесу сплачуватимуть штрафи до 70 тисяч рублів.

"37-й рік" на Росії і на ТОТ наближається все стрімкіше. От тільки прибічники диктатури, схоже, погано вчили історію і забули, що виконавці злочинних наказів довго не живуть", – відзначив Федоров.

Ситуація на тимчасово окупованих територіях

Ватро зазначити, що впродовж місяців російсько-окупаційна влада не в змозі покращити соціально-економічну ситуацію на тимчасово окупованих територіях сходу України.

Українці відмовляються отримувати російське громадянство на тимчасово окупованих територіях. Попри політику примусової паспортизації, в межах якої ворог погрожує українцям за відсутність червоної макулатури, більшість українців ігнорують ініціативи окупантів. 

Однак з 1 січня 2024 року на тимчасово окупованих територіях росіяни вводять заборону на рух автотранспорту з українськими номерами. Тим самим ворог продовжує політику примусової паспортизації регіону, адже для заміни номера необхідно мати паспорт рф.

Також окупанти продовжують знищувати українську мову та літературу на окупованих територіях.

А співробітники "слідчого управління" росії проводять рейди по навчальних закладах тимчасово окупованих територій Херсонщини в пошуках інформаторів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: