fbpx
Сьогодні
13:58 22 Січ 2024

Програма U&WE Hub 4.0: Час розпочати власну справу!

Ukrainian Women Entrepreneurs Hub (U&WE Hub) оголошує про запуск четвертої навчальної Онлайн-програми для жінок-підприємиць U&WE Hub 4.0: Час розпочати власну справу!

Про це інформує Рубрика.

У чому проблема?

Ukrainian Women Entrepreneurs Hub (U&WE Hub) оголошує про запуск четвертої навчальної Онлайн-програми для жінок-підприємиць U&WE Hub 4.0: Час розпочати власну справу! Програма є безкоштовною і реалізується Центром "Розвиток КСВ" в межах програми USAID "Мріємо та діємо".

 Програма орієнтована на:

  • Жінок, які мають бізнес-ідею та прагнуть розпочати власну справу
  • Жінок, які мають функціонуючий бізнес на початковій стадії і потребують системних знань

На кінцевому етапі програми учасниці, які пройшли всі попередні етапи, презентуватимуть свої бізнеси на "Pitch Night", під час якої будуть обрані 3 переможниці, які отримають консультаційні та експертні послуги для посилення свого бізнесу на суму до 2 тисяч доларів.

 Яке рішення?

Мінімум теорії та максимум практики. Лекції, тренінги та менторські сесії допоможуть отримати актуальні та практичні знання, розкриють юридичні та фінансові аспекти ведення бізнесу, навчать презентувати свої бізнес-ідеї клієнтам та інвесторам.

Серед менторів/ок та спікерів/ок програми – керівники/ці бізнесів і стартапів, успішні підприємці/иці й фіналістки попередніх програм U&WE Hub. Це люди, які кожен день стикаються з реальними викликами підприємництва в Україні та готові поділитися дієвими інструментами для успішного старту бізнесу.

Тривалість: 1,5 місяці,  початок – 5 лютого

Участь: безоплатна (буде відібрано 100 учасниць)

Формат: онлайн, 2 теми на тиждень і QA сесія, початок о 18:00

Дедлайн подачі: до 28 січня 2024 включно.

 Як це працює?

"Ми вже вчетверте запускаємо освітню онлайн-програму з підприємництва, яка демонструє неймовірні результати. Приблизно 30% учасниць переходять від ідеї до реалізації і реєструють бізнес, деякі запускають пілотні продукти. Майже 80% учасниць покращують свою бізнес-модель і збільшують дохід і клієнтів до 20%. Після завершення курсу учасниці об'єднуються в потужне ком'юніті U&WE Hub, яке налічує понад 1,5 тис. жінок. Ми з нетерпіння чекаємо наступної програми і радіємо з можливості бути свідками того, як народжуються сильні та красиві жіночі бізнеси!", – зазначає Марина Саприкіна, засновниця U&WE Hub, керівниця Центру "Розвиток КСВ".

Детальна інформація про Онлайн-програму U&WE Hub 4.0, критерії вибору учасниць та форма реєстрації – за посиланням.

Онлайн-програма U&WE Hub 4.0 реалізується Центром "Розвиток КСВ" в межах програми USAID "Мріємо та діємо".

Партнер програми в рамках підписаного меморандуму про партнерство – Міністерство економіки України.

Інформаційними партнерами програми є Офіс з розвитку підприємництва та експорту і Дія.Бізнес та Український Фонд стартапів.

Більше про U&WE Hub (Ukrainian Women Entrepreneurs Hub) на офіційних сторінках спільноти: Instagram LinkedIN Facebook Telegram.

Як раніше Рубрика повідомляла, що Проєкт U&WE Hub — спільнота українських жінок-підприємиць, оголошує про створення каталогу жіночих бізнесів. До каталогу увійдуть 30 бізнесів у сфері виробництва, заснованих жінками.

Нагадаємо, що для українок, які заснували мікро- чи малий бізнес, або мріють розпочати власну справу в Україні запускають акселераційну програму "Відважна".

Окрім того, як писала Рубрика, місцевий бізнес — це те, що підтримує економіку громади, створює робочі місця, долучається до процесів відбудови. Але під час війни йому теж потрібна особлива підтримка.

"Рубрика" разом із "U-LEAD з Європою" дослідила, як громади можуть допомогти локальному бізнесу вистояти та розвиватися. Про те, як втілити таку підтримку та як це працює — далі в нашому матеріалі: "Підтримати місцевий бізнес під час війни: 10 способів для громад".

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: