fbpx
Сьогодні
Фото 18:59 21 Січ 2024

Делегація Бундестагу сьогодні відвідала Ірпінь

English version here

Фото: Фейсбук / Олександр Маркушин

Делегація німецького парламенту – Бундестагу – відвідала 21 січня Ірпінь у Київській області.

Про це Ірпінський міський голова Олександр Маркушин повідомив у Фейсбуці, інформує Рубрика.

"Сьогодні мій перший заступник Андрій Кравчук показав зруйнований Ірпінь представникам німецького Бундестагу – депутатам від різних фракцій, керівникам та співробітникам офісів парламентарів. Тим, хто впливає на політичні рішення у провідній державі Європи", – зазначив Маркушин.

Фото: Фейсбук / Олександр Маркушин

За його словами, нині вся Україна в очікуванні на ухвалення рішення про постачання далекобійних ракет Taurus.

"На жаль, вагома частина парламенту за передачу ракет Україні голосувати не поспішає – цього тижня там провалили відповідний законопроєкт", – зауважив мер.

Маркушин наголосив:

"Переконаний, що кожен, хто особисто стане свідком того, що з Ірпенем та іншими регіонами зробили російські ракети та снаряди – ніколи не буде гальмувати передачу Україні зброї для захисту".

Фото: Фейсбук / Олександр Маркушин

За його словами, для того, щоб таких ситуацій та затягувань було менше – кількість візитів іноземних делегацій має зростати.

"Люди, які вирішують долю допомоги для України, мають на власні очі бачити наслідки російської агресії. Дякую нашим німецьким гостям за такий важливий візит!", – додав Маркушин.

Фото: Фейсбук / Олександр Маркушин

Як повідомляла Рубрика, в Ірпені відбулася презентація оновленої експозиції у відбудованому Історико-краєзнавчому музеї.

Також ми повідомляли, що в Ірпені Київської області за кошти Фонду ліквідації наслідків збройної агресії завершують капітальний ремонт багатоквартирного житлового будинку, що був сильно пошкоджений під час бойових дій навесні 2022 року. Відновлювальні роботи виконані на 90%.

Окрім того, в Ірпені на Київщині відкрили рух транспорту відремонтованим Гостомельським шосе.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: