fbpx
Сьогодні
Фото, відео 10:58 18 Січ 2024

У столиці на екранах ТРЦ Gulliver щодня вшановуватимуть пам'ять загиблих Героїв України: у чому рішення

Фото: Телеграм / Платформа "Меморіал пам'яті"

"Платформа пам'яті Меморіал" спільно з ТРЦ Gulliver започаткували нову традицію вшанування пам'яті захисників: щодня на екранах торгово-розважального центру показуватимуть ролик про трьох військових, які віддали своє життя, захищаючи Україну.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Телеграм "Платформи пам'яті Меморіал"

У чому проблема?

Як нагадали у команді "Платформи пам'яті Меморіал", 24 лютого 2022 року російські війська почали бомбардування та ракетні обстріли вільних українських міст, щоб стерти країну з мапи світу.

"Тисячі поранених, сотні жертв серед цивільних. Ми створили цей меморіал, щоб ви могли дізнатися про кожного, хто був вбитий російською армією", наголосили там.

У команді "Платформи пам'яті Меморіал" наголошують на важливості говорити про загиблих захисників у публічному просторі.

"Вони були різного віку, мали різні професії у цивільному житті та різні посади у війську. Внесок кожного та кожної у перемогу – неоціненний. Ці люди вірно служили до останнього подиху", підкреслили на Платформі.

Яке рішення?

Тому "Платформа пам'яті Меморіал" спільно з ТРЦ Gulliver започаткували нову традицію вшанування пам'яті захисників:

  • щодня на екранах торгово-розважального центру показуватимуть ролик про трьох військових, які віддали своє життя, захищаючи Україну.

"Починаємо 2024 рік з надважливих ініціатив. Відсьогодні та протягом року разом з партнерами – платформою пам'яті Меморіал – розповідатимемо історії життя наших героїв на найбільших екранах Європи. Наша місія – зберігати світлу пам'ять та вшановувати їх", – каже директорка з маркетингу ТРЦ Gulliver Катерина Жураківська.

Меморіал пам'яті

Фото: Телеграм / Платформа "Меморіал пам'яті"

Як це працює?

Відео можна буде побачити щодня о 19 годині. Кожний ролик розповідатиме про трьох захисників та захисниць.

Щотижня ролик буде змінюватися та розповідати історії людей з різних куточків України, різних професій у цивільному житті, різного віку — усіх, завдяки кому Україна продовжує боротьбу.

Уперше відео на екранах ТРЦ показали 17 січня.

 

Команда "Меморіалу" планує розширювати локації для вшанування пам'яті загиблих у публічному просторі.

"Ми хочемо співпрацювати з різними торговими центрами, кінотеатрами та іншими бізнесами у цього напрямку.

Бачимо, що український бізнес дуже соціально відповідальний, багато великих компаній дбають збереження пам'яті загиблих співробітників, тож маємо велику надію, що й інші погодяться на співпрацю", — відзначила співзасновниця платформи Лєра Лауда.

Меморіал пам'яті

Фото: Телеграм / Платформа "Меморіал пам'яті"

Тому люди, які є власниками екранів у публічному просторі та хочуть долучитися до вшанування пам'яті разом з платформою "Меморіал", можуть звернутися з листом на пошту організації: [email protected].

"Рубрика" не знає достеменно, скільки захисників вже полягли за українську незалежність. Проте якою не була б ця цифра, за кожною з них стоїть величезний біль.

Берегти пам'ять про своїх героїв, вшановувати їх та бути вдячними за жертву — шлях, який щодня обирають українці. Як саме вшановують полеглих воїнів — читайте у нашому матеріалі: "Як українці вшановують пам'ять полеглих захисників".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: