fbpx
Сьогодні
16:59 16 Січ 2024

Уряд виділив ще майже 800 млн грн на зміцнення обороноздатності: на що підуть гроші

Фото: Урядовий портал

Уряд під час засідання 16 січня ухвалив рішення про виділення з резервного фонду державного бюджету 792 млн грн на зміцнення обороноздатності.

Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на Прем'єр-міністра Дениса Шмигаля.

«Ще одне важливе рішення на порядку денному стосується оборони держави, що є для усіх нас пріоритетом №1. З резервного фонду держбюджету виділяємо 792 млн грн на зміцнення обороноздатності. Ці додатковікоштирозподіляються військовими підрозділами на дуже нагальні потреби. На закупівлю боєприпасів, тепловізорів, дронів», – сказав він.

Прем'єр-міністр зауважив, що ідеться про додаткове фінансування для кожної бригади (пропорційно до сплаченого у грудні ПДФО).

«Ці додаткові кошти розподіляються військовими підрозділами на дуже нагальні потреби. На закупівлю боєприпасів, тепловізорів, дронів», — зазначив очільник Уряду.

Як раніше повідомляла Рубрика, з резервного фонду Уряд виділив додаткові майже 2,5 млрд грн для будівництва інженерно-технічних і фортифікаційних споруд.

«З цих коштів 1,4 млрд грн піде на фортифікаційне обладнання оборонних рубежів. Ще 1,1 млрд грн — на улаштування смуг невибухових загороджень», — повідомив Прем'єр-міністр.

Крім того, Уряд виділив із резервного фонду ще 120 млн грн для Державної прикордонної служби. Ці кошти, за словами Дениса Шмигаля, призначені для посилення обороноздатності та інженерно-технічного облаштування кордону.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: