fbpx
Сьогодні
18:33 11 Січ 2024

У Києві відбулося прощання із загиблим воїном і поетом Максимом Кривцовим "Далі": Фоторепортаж "РУБРИКИ"

English version here

У четвер, 11 січня, в Києві попрощалися із загиблим поетом Максимом «Далі» Кривцовим, бійцем 3-го окремого полку СпП імені князя Святослава Хороброго.

Як повідомляє Рубрика, панахида відбулася опівдні у Михайлівському Золотоверхому соборі.

Віддати останню шану Максиму Кривцову прийшли понад тисячу людей: родичі, близькі, друзі, побратими, волонтери, небайдужі громадяни. Після служби похоронна процесія вирушила на Майдан Незалежності.

У Києві відбулося прощання із загиблим воїном і поетом Максимом Кривцовим

У п'ятницю, 12 січня, із захисником прощатимуться у Рівному. Чин похорону відбудеться о 10:00 – на Площі, об 11:00 – в Соборі, орієнтовно о 13:00 на кладовищі.

Максим Кривцов, український поет, громадський діяч, пішов на фронт добровольцем ще у 2014 році, брав участь в АТО/ООС. З початком повномасштабної війни Росії проти України вступив до лав ЗСУ. Загинув на фронті 7 січня. Поховають поета у місті Рівне у пʼятницю, 12 грудня.

У Києві відбулося прощання із загиблим воїном і поетом Максимом Кривцовим

Книгу Максима Кривцова "Вірші з бійниці" було визнано однією з найкращих українських книжок 2023 року за версією Українського ПЕН. Після його загибелі українці розкупили весь наклад збірки. Видавництво "Наш Формат" оголосило про додатковий тираж, кошти від продажу якого будуть перераховані родині Максима Кривцова та на просвітницькі проєкти для військових.

На прощальній церемонії побував фотокореспондент "Рубрики" Микола Тимченко.

У Києві відбулося прощання із загиблим воїном і поетом Максимом Кривцовим У Києві відбулося прощання із загиблим воїном і поетом Максимом Кривцовим У Києві відбулося прощання із загиблим воїном і поетом Максимом Кривцовим У Києві відбулося прощання із загиблим воїном і поетом Максимом Кривцовим У Києві відбулося прощання із загиблим воїном і поетом Максимом Кривцовим У Києві відбулося прощання із загиблим воїном і поетом Максимом Кривцовим У Києві відбулося прощання із загиблим воїном і поетом Максимом Кривцовим У Києві відбулося прощання із загиблим воїном і поетом Максимом Кривцовим У Києві відбулося прощання із загиблим воїном і поетом Максимом Кривцовим У Києві відбулося прощання із загиблим воїном і поетом Максимом Кривцовим У Києві відбулося прощання із загиблим воїном і поетом Максимом Кривцовим У Києві відбулося прощання із загиблим воїном і поетом Максимом Кривцовим У Києві відбулося прощання із загиблим воїном і поетом Максимом Кривцовим У Києві відбулося прощання із загиблим воїном і поетом Максимом Кривцовим У Києві відбулося прощання із загиблим воїном і поетом Максимом Кривцовим У Києві відбулося прощання із загиблим воїном і поетом Максимом Кривцовим У Києві відбулося прощання із загиблим воїном і поетом Максимом Кривцовим

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: