fbpx
Сьогодні
08:57 09 Січ 2024

На Хмельниччині до трьох зросла кількість жертв вчорашньої ракетної атаки рф

Фото: ілюстративне

У Хмельницькій області кількість жертв ворожої ракетної атаки 8 січня зросла до трьох осіб. Під завалами знайшли чоловіка.

Про це повідомив мер Хмельницького Олександр Симчишин, пише Рубрика.

"На жаль, у результаті проведення рятувальних робіт знайдено ще одного загиблого. Чоловік 1955 р.н. Щирі співчуття рідним. В результаті терористичної атаки загинуло 3 людей (чоловіки 1947, 1964, 1955 р.н) і 2 отримали поранення", – написав він.

Нагадаємо, вранці 8 січня росія випустила по Україні 59 ракет і дронів.

Силам ППО вдалося знищити 26 цілей противника.

За інформацією Тюріна, в межах Хмельницької області наші сили ППО збили 2 ракети.

Разом з тим, противник завдав удари по об'єктах інфраструктури області. Виникла пожежа, яку локалізовують підрозділи ДСНС.

Раніше в пресслужбі Нацполіції повідомили, що в місті Хмельницькому через російський ракетний обстріл пошкоджено багатоквартирний будинок.

Крім того, голова Хмельницького Олександр Симчишин додав, що пошкоджений обʼєкт інфраструктури, вибиті шибки в будинках мирних жителів і підприємствах.

"Чергова терористична атака рашистів на Хмельницьку громаду. Сили ППО ЗСУ збили 2 ракети. На жаль, завдано удару по одному із обʼєктів інфраструктури. Пошкоджено також вікна в будинках і підприємствах", – поінформував Симчишин.

На Хмельниччині внаслідок російського ракетного удару станом на вчора було відомо про двох загиблих.

Атака рф по Україні 8 січня

Зранку 8 січня в Україні було оголошено повітряну тривогу. Повітряні сили повідомили про злет Міг-31К. Вся карта за хвилини стала "червоною".

Вибухи пролунали у Дніпрі, Харкові, Запоріжжі, на Хмельниччині працювала ППО. Кривий Ріг опинився під масованим ракетним ударом. У Харкові РФ обстріляла промислові об'єкти, вже відомо про одну поранену.

У Харкові під удар потрапили промислові об'єкти, в області було зруйновано житловий будинок, є жертви.

У Запоріжжі прогриміли 5 вибухів, внаслідок прильотів по житлових районах постраждали п'ятеро людей.

Також сьогодні зранку, 8 січня, під час атаки росії у Дніпропетровській області ворог поцілив по Новомосковську. В Криворізькому районі є загибла, десятки людей було поранено. У місті постраждали торговий центр, житлові будинки, адміністративні будівлі, заправки, автомобілі та маршрутка.

Унаслідок ракетної атаки рф по Україні на вечір було відомо про 34 поранених та 4 загинулих.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: