fbpx
Сьогодні
Фото 16:30 02 Січ 2024

Діаспора з Британії доправила різдвяні подарунки дітям загиблих захисників України: як працює це рішення

Різдвяні подарунки дітям загиблих українських воїнів зібрала та доправила у місто Нікополь Дніпропетровської області організація українських жінок міста Ковентр  з Великої Британії.

Про це OUZ Coventry – Association of Ukrainian Women in Great Britain повідомила на своїй фейсбук-сторінці, пише Рубрика.

У чому проблема?

Новорічні та різдвяні свята для дітей, це завжди очікування казки, дива, нових сподівань.

Але через війну тисячі українських дітей залишились без батьків. Ця втрата особливо боляче відчувається на свята, коли сімʼї звикли збиратися разом.

Яке рішення?

Для того, щоб в цей період підтримати та хоч трохи порадувати дітей полеглих захисників британська діаспора підготувала для іх дітей різдвяні подарунки.

Фото: Фейсбук / OUZ Coventry

Організація українських жінок міста Ковентр (Велика Британія) зібрала та доправила різдвяні подарунки дітям загиблих українських військових у місті Нікополь Дніпропетровської області.

Як це працює?

"Нам приємно повідомити, що всі наші Різдвяні подарунки були благополучно доставлені у м.Нікополь і, не зважаючи на постійні обстріли міста, наші волонтери зуміли зробити так, щоб кожна дитина отримала на Різдво свій подарунок, який наші жінки індивідуально готували для кожної дитини", – йдеться в дописі.

Фото: Фейсбук / OUZ Coventry

Організація висловила величезну подяку волонтеру в Україні Максиму Юхно, який організував доставку та розвезення подарунків у м.Нікополь.

Фото: Фейсбук / OUZ Coventry

"Під час роздачі останнього подарунків на вулиці прилетіла ракета, поранивши декількох людей та пошкодивши сусідні будинки. На щастя, діти, яким видавали подарунки, не постраждали", – повідомили діаспорянки.

Фото: Фейсбук / OUZ Coventry

Організація українських жінок міста Ковентрі від щирого серця подякувала всім, хто долучився до благодійної акції, всім, хто підтримав організацію для того, щоб зробити цей чудовий сюрприз для дітей, батьки яких загинули захищаючи незалежність України.

Фото: Фейсбук / OUZ Coventry

Нагадаємо, волонтери благодійного проєкту "Олені Святого Миколая" для дітей-переселенців, малечі з прифронтових міст і звільнених територій знову збирали подарунки.

Також повідомлялось, що в Україні з п'яти вокзалів можна на фронт відправити безкоштовно листівку з привітаннями військових.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: