fbpx
Сьогодні
Відео 13:16 28 Гру 2023

В окупованому Мелітополі так звані "рятувальники" згоріли у бані

У тимчасово захопленому Мелітополі Запорізької області так звані "рятувальники" згоріли в бані. Вони влаштували святкування "професійного свята". Також масштабна пожежа сталася на території дитячого центру "Факел" 28 грудня. 

Про це повідомляє Рубрика з посиланням на Telegram мера Мелітополя Івана Федорова.

"Сьогодні вночі у поки що окупованому Мелітополі пекельно гаряче було в одній із бань на мікрорайоні. За інформацією мешканців вона належить місцевому МЧСнику, а відпочивати там полюбляли колаборанти", – розповів він.

За словами Федорова, черговий вечір відпочинку окупанти влаштували вчора під час святкування "всеросійського дня рятувальника".

"Проте не догледіли за технікою безпеки і пересмажилися", – констатував мер міста.

Також повідомляється, у тимчасово окупованому Бердянську Запорізької області сталася масштабна пожежа на території дитячого центру "Факел" 28 грудня.

Він супроводжувався звуками детонації.

"Вночі була серйозна пожежа на території дитячого центру відпочинку "Факел", – йдеться в повідомленні.

Пожежу було видно здалеку.

"Після пожежі у частині мікрорайону зникло електропостачання. Окупаційні пабліки традиційно мовчать", – констатують в "Бердянськ Сьогодні".

Як повідомлялось, на тимчасово окупованих територіях росіяни продовжують нехтувати міжнародним правом й розгортають шпиталі для лікування окупантів у цивільних об'єктах.

Раніше Рубрика повідомляла, що впродовж місяців російсько-окупаційна влада не в змозі покращити соціально-економічну ситуацію на тимчасово окупованих територіях сходу України.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: