fbpx
Сьогодні
PR 11:00 19 Гру 2023

Як виглядає справжня турбота. Optimeal підготували інструкцію для відповідальних власників

Можна палко любити свого чотирилапого друга, годувати його смаколиками з власного столу та купувати кращі в світі ліки. А можна просто кожного дня піклуватися про його здоров'я, підтримуючи його імунітет. Для цього не обов'язково щодня відвідувати ветеринара та купувати коштовні вітамінні комплекси. Достатньо регулярно по-справжньому турбуватися про улюбленця  – надійно і без зайвих клопотів. Спецпроект Optimeal та Liga.net розкриває секрети довгого, щасливого та здорового життя вашого улюбленця. Адже справжня любов – це турбота.

Де починається імунітет собаки

Разом з домашнім улюбленцем ви отримуєте безмежну радість спілкування та безумовну любов свого чотирилапого друга. Та бувають ситуації, коли імунітет тварини стає слабшим, і це додає чимало проблем. Бо саме в цей момент здоров'я улюбленця стикається з численними бактеріями і вірусами, що несуть загрозу організму чотирилапих друзів.

Імунітет тварини має постійно бути готовим до зустрічі з потенційною загрозою. І ця готовність починається з кишківника. Чому саме з нього, знають спеціалісти Оптиміл. Спец проект "Добре їсти, добре спати" розкриває секрет здорового кишківника домашньої тварини. А разом з цим вчить, як саме варто піклуватися про свого улюбленця.

Всі секрети здоров'я в одному місці

Тут ви дізнаєтесь про таке:

  • З чого складається  перелік заборонених для собак продуктів.
  • Як виглядає формула міцного імунітету (і дізнаєтесь про її складові).
  • Як зрозуміти, що ваш улюбленець потребує допомоги ще до появи перших симптомів хвороби.
  • Як запровадити постійну підтримку імунітету за допомогою збалансованого харчування.

Кожний пункт наближає вас до міцного здоров'я домашнього улюбленця завдяки результатам тривалих досліджень багатьох ветеринарів.

Мета проекту – показати, що існує реальний спосіб зміцнити імунітет будь-якої собаки незалежно від її породи, віку та особливостей організму. Долучайтесь до відповідального ставлення вже сьогодні – тут на вас чекає багато корисної інформації. 

Цінуймо своїх улюбленців – вони того варті.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: