fbpx
Сьогодні
15:38 17 Гру 2023

У Кривому Розі гучно: повідомили про звуки вибухів

Удень, 17 грудня, у Кривому Розі було чути звуки вибухів, що відбулися на околиці міста.

Про це пишуть місцеві Telegram-канали, Телеграм ПС ЗСУ.

Спочатку повітряники попередили, що близько третьої дня зафіксували активність ворожої тактичної авіації на південно-східному напрямку.

"Загроза застосування авіаційних засобів ураження", додали вони.

Повітряну тривогу у Дніпропетровській області оголосили о 14:51. Вона тривала 28 хвилин. Повітряні сили потім попереджали про ракетну небезпеку і що у напрямку Кривого Рогу прямувала ракета.

"Підписники повідомляють, що на околицях міста чули звуки, схожі на вибухи", зазначили у повідомленні.

Нагадаємо, що українські Сили протиповітряної оборони збили російську ракету над Криворізьким районом ввечері 9 грудня, внаслідок чого уламки пошкодили підприємство та автівки.

Нічна атака країни

Спочатку повітряники повідомили про першу групу "шахедів", яка з'явилась після 21:00. Ударні БПЛА зафіксували на Миколаївщині та Харківщині.

Станом на 22:50 стало відомо, що частина БПЛА перебувала над Кіровоградщиною та рухалася у західному напрямку. Інші "шахеди" летіли з Дніпропетровської області у напрямку Полтавщини.

Про загрозу також оголосили на Одещині. Повітряну тривогу додатково оголошували у Херсонській, Миколаївській, Вінницькій, Хмельницькій і Житомирській областях. Потім "Шахеди" досягли Старокостянтинова.

Під час бойової роботи протиповітряної оборони у ніч на 17 грудня один з обстріляних безпілотників впав на приватний житловий будинок в Одеському районі та вибухнув: загинула одна людина.

Зауважимо, що у ніч на 17 грудня окупанти запустили по Україні 20 ударних безпілотників, керовану авіаційну ракету Х-59 та ракету "Іскандер": українська протиповітряна оборона збила всі дрони та Х-59.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: