fbpx
Сьогодні
10:41 10 Гру 2023

Збита напередодні над Криворіжжям ворожа ракета пошкодила підприємство та автівки

Фото: Телеграм / Сергій Лисак / Дніпропетровська ОДА (ОВА)

Українські Сили протиповітряної оборони збили російську ракету над Криворізьким районом ввечері 9 грудня, внаслідок чого уламки пошкодили підприємство та автівки.

Про це пише Рубрика, посилаючись на голову Дніпропетровської ОВА Сергія Лисака у Telegram.

"Її уламки (ракети, – ред.) пошкодили приміщення одного з підприємств. Зачепили і 2 вантажівки. Люди не постраждали", зазначив очільник області.

обстріл Криворіжжя

Фото: Телеграм / Сергій Лисак / Дніпропетровська ОДА (ОВА)

Окрім того, Лисак додав, що російські окупанти в ніч на 10 грудня також вдарили по Нікополю. Росіяни застосували проти мирного населення важку артилерію.

Нагадаємо, вчора ввечері Дніпропетровська ОВА повідомила про роботу ППО у Криворізькому районі. Сили протиповітряної оборони збили у регіоні ворожу ракету.

"Ввечері гучно було у Криворізькому районі. Працювали наші оборонці неба. Збили ракету. Дякую!", – повідомив Лисак.

Також ми писали, в Україні внаслідок російської ракетної атаки вранці 8 грудня дві людини загинули. Кількість поранених через ракетну атаку Павлоградського району Дніпропетровської області зросла до 8 людей. 

Окрім того, у ніч на 9 грудня, по Миколаєву окупаційні війська завдали ракетного удару: поцілили по відкритій території на околицях міста.

Ракетні атаки російської армії

Уранці, 8 грудня, після атаки дронами та ракетами по Харкову російські війська обстріляли Україну ракетами з літаків стратегічної авіації, використавши 7 бортів Ту-95. Окупанти запустили 19 ракет, 14 з яких було збито.

Усі ракети, що летіли на Київ, удалося збити на підльоті. Інформації щодо жертв та руйнувань відсутня.

Нагадаємо, що у ніч на 25 листопада, росія здійснила один з найбільших пусків БпЛА типу "Шахед" на територію нашої держави. При цьому під час удару в Павлоградському районі Дніпропетровської області було пошкоджено підприємство, зачепило і церкву.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: