fbpx
Сьогодні
11:58 17 Гру 2023

Атака на "Київстар": без домашнього інтернету ще залишаються 2% користувачів, найбільше - в столиці

Фото: Київстар

Після масштабної кібератаки на телекомунікаційну компанію "Київстар" ще близько 2% користувачів залишаються без домашнього інтернету, найбільше у столиці: компанія вже залучила всіх необхідних спеціалістів.

Про це пише Київстар у коментарі на своїй сторінці у Facebook, інформує Рубрика.

Як зазначив оператор, без домашнього інтернету все ще залишаються 2% користувачів. У "Київстарі" наголосили, що залучають всіх спеціалістів для найшвидшого відновлення повноцінної роботи домашнього інтернету компанії.

Раніше оператор повідомляв, що мережа стаціонарного інтернету відновлена на 93%, але перебої все ще можливі.

Окрім цього, телекомунікаційна компанія надає рекомендації, у разі, якщо сім карта не реєструється в мережі:

  • перезавантажити телефон;
  • увімкнути та вимкнути "авіарежим";
  • вибрати мережу вручну у налаштуваннях телефону.

Що відомо про відновлення "Київстару"?

Нагадаємо що 12 грудня у мережі Kyivstar стався технічний збій, через це можуть бути недоступні послуги зв`язку та доступу в інтернет у частини абонентів.

Один з найбільших в Україні операторів зазнав хакерської атаки, ймовірно через це і міг статися масштабний збій в роботі "Київстара".

Пізніше гендиректор мобільного оператора "Київстар" Олександр Комаров заявив, що терміни відновлення роботи сервісів оператора незрозумілі.

Окрім того, СБУ підтвердили, що до кібератаки, що призвела до руйнування мережевої інфраструктури українського оператора зв'язку "Київстар", причетна група російських хакерів. 

15 грудня повідомли, що мережа "Київстар" відновлюється після наймасштабнішої в телеком галузі кібератаки. За минулу добу спеціалісти компанії відновили послугу міжнародного голосового роумінгу, усунули проблему з обривами дзвінків, стабілізували зв'язок в Києві.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: