fbpx
Сьогодні
17:45 09 Гру 2023

Окупанти обстріляли Куп’янськ: загинули дві жінки, одна людина поранена

English version here

Фото: ТГ Олег Синєгубов

Сьогодні, 9 грудня, близько 15:30 російські окупанти поцілили по Куп'янську, що у Харківській області. У результаті обстріли є загиблі та поранений.

Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на керівника обласної військової адміністрації Олега Синєгубова.

За попередньою інформацією, окупанти вдарили з артилерії. Унаслідок атаки загинули 57-річна та 71-річна жінки. А чоловік 30 років зазнав поранення.  Також у місті пошкоджені приватний будинок, гараж, паркан та літня кухня.

На місці злочину проти цивільного населення працюють правоохоронці.

За даними ОВА, протягом минулої доби, 8 грудня, артилерійських та мінометних обстрілів ворога зазнали понад 17 населених пунктів Харківщини: Гурів Козачок Богодухівського району, Ветеринарне, Гранів Харківського району, Синьківка, Петропавлівка, Іванівка, Берестове Куп'янського району та інші. Також росіяни завжди авіаударів по Іванівці, Синьківці, Піщаному, Подолах Куп'янського району.

У селі Царедарівка Лозівського району внаслідок удару КАБом горів магазин, пошкоджений приватний будинок. А у Моначинівці Куп'янського району внаслідок обстрілу пошкоджений житловий будинок та об'єкт критичної інфраструктури. Станом на ранок 9 грудня, відключеними від газопостачання були 37 абонентів.

Раніше Рубрика повідомляла, що у ніч на 8 грудня ворожі військові завдали 6 ударів ракетами по Харкову ракетами С-300. 

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: