fbpx
Сьогодні
10:18 19 Тра 2024

На Херсонщині окупанти атакували припортову інфраструктуру: відомо про загиблих та поранених

Фото: Нацполіція України

Російсько-окупаційні війська атакували будинки та припортову інфраструктуру у Херсонській області, внаслідок чого є загиблі та поранені.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Telegram Херсонської ОВА.

Як розповіли у військовій адміністрації, минулої доби російські війська атакували понад 10 населених пунктів у Херсонській області, а також місто Херсон.

Окупанти поцілили у житлові квартали у Херсонській області, зокрема пошкодили багатоповерхівку та вісім приватних будинків.

Як зазначила Херсонська ОВА, були зафіксовані влучання в припортову інфраструктуру. Пошкоджене складське приміщення, господарські споруди, гараж та чотири приватних автомобілі.

Через російські обстріли у Херсонській області загинули дві людини, ще двоє осіб отримали поранення.

Ситуація у Херсонській області

Частина Херсонської області була окупована росіянами на початку повномасштабного вторгнення. ЗСУ звільнили Херсон та правобережну частину області восени 2022 року.

Зараз російські війська атакують Херсон та звільнені населені пункти майже щоденно.

Так російські війська 15 травня обстріляли центр Херсона з авіації. Постраждали 19 людей, серед них є підліток. Також пошкоджень зазнали багатоповерхові будинки.

Також 14 травня, під російським вогнем опинилися Херсон, Антонівка, Михайлівка, Новоолександрівка,  повідомили в Херсонській ОВА. російські військові поцілили в житлові квартали населених пунктів області, зокрема пошкоджено приватний будинок. Було побите складське приміщення.

Окріс того, 11 травня на Херсонщині на російській міні підірвався 11-річний хлопчик. Поранення на тому ж місці отримав і 63-річний чоловік.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: