fbpx
Сьогодні
Новини компаній 12:16 09 Гру 2023

Благодійний фонд BGV спільно з ФК "Полісся" привітали дітей із Житомирщини: чому це важливо

English version here

6 грудня в зимовій фан-зоні Футбольного клубу «Полісся» представники команди фонду BGV вручили подарунки 55 дітям із Хорошівської громади, що в Житомирській області. Це діти, які мали особливі успіхи та досягнення протягом року в навчанні та спорті.

Їх також вітали казкові ельфи та футболісти ФК «Полісся». А Житомирський академічний обласний театр ляльок показав дітворі одну зі своїх вистав, йдеться на сайті фонду.

Окрім того, діти, своєю чергою, підготували подарунки та вітали військових, котрих теж запросили до шатра, — із Днем Збройних сил України, який цього року збігся з Днем Миколая.

У межах спільного проєкту Благодійного фонду BGV та Футбольного клубу «Полісся» в зимовій фан-зоні — шатрі, що розташований в центрі міста Житомир, протягом грудня будуть проходити свята та вручення подарунків дітям із соціально вразливих категорій, що живуть у різних громадах Житомирщини.

Нагадуємо, що підтримка маленьких українців під час війни є одним із пріоритетних напрямів діяльності фонду BGV, зокрема кожна дитина в Україні має право на повноцінне щасливе дитинство зі святкуваннями та подарунками.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: