fbpx
Сьогодні
17:05 05 Гру 2023

Фонд BGV спільно із засновницею Анною Буткевич перерахували "Таблеточкам" 500 000 грн

English version here

Благодійна організація BGV разом із засновницею Анною Буткевич перерахувала 500 000 гривень на рахунок фонду «Таблеточки», що займається лікуванням дітей, хворих на рак.

Про це йдеться на сайті Фонду.

Починаючи з 2011 року, благодійний фонд «Таблеточки» щоденно допомагає українським сім'ям боротися з раком, а лікарям — рятувати життя онкохворих дітей. За 12 років своєї діяльності «Таблеточки» надали адресну допомогу 7 500 дітям. Це оплата обстежень і діагностики, ліків, надання психологічної та психосоціальної підтримки маленьких пацієнтів та членів їхніх родин, а з початку повномасштабної війни — евакуація хворих дітей із сім'ями.

«Я вже багато років поруч з підопічними фонду «Таблеточки» та розумію, як їм потрібна підтримка, особливо у цей складний час. Діти, що борються з раком, опинились поміж двох війн: в країні і з хворобою. Ми мусимо бути поруч», — зазначила засновниця фонду BGV.

Окрім того, благодійна організація «Таблеточки» активно сприяє професійному розвиткові лікарів і медсестер, котрі працюють у медсекторі дитячої онкології в Україні. Фонд організовує власні навчальні програми в нашій країні, надає доступ до стажування та освітніх заходів за кордоном для підвищення кваліфікації, а також передплачує міжнародні медичні видання, аби їх могли своєчасно читати та вивчати українські фахівці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: