fbpx
Сьогодні
08:42 05 Гру 2023

Під час аварійних робіт на газопроводі у Харкові стався зсув ґрунту: є загиблі

Фото: ДСНС

У Харкові під час виконання аварійних робіт на газопроводі трапився зсуву ґрунту, двоє працівників газової служби опинилися під шаром землі та загинули.

Про це пише Рубрика, посилаючись на офіційний Telegram-канал Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Харківській області.

Як повідомили, трагедія трапилася у понеділок, 4 грудня, на вулиці Шевченка.

ДСНС, Харків зсув грунту

Фото: ДСНС

Рятувальники розповіли, що під шаром землі опинились двоє чоловіків 1981 та 1975 років народження. Співробітники ДСНС намагалися якомога швидше відкопати чоловіків. Однак після того, як дістали їх з-під землі, ті були без ознак життя.

ДСНС, Харків зсув грунту

Фото: ДСНС

Як уточнив речник ДСНС Харківщини Євген Василенко в коментарі виданню "Суспільне", працівники газової служби проводили аварійні роботи на газопроводі середнього тиску. Зсув ґрунту стався під час встановлення хомутів на трубу.

Надзвичайник зазначив, що 42-річного та 48-річного чоловіків засипало на глибині два з половиною метри. Щоб дістати тіла з-під обвалу рятувальникам знадобилося близько години.

Інформацію про загибель двох працівників підтвердили у харківській міській філії "Газмережі" у Facebook.

"Під шаром землі опинились двоє фахівців Харківської міської філії, які, на жаль, загинули. Обставини трагічних наслідків з'ясовуються", наголосили у повідомленні установи.

Нагадаємо, що нещодавно в Одеській області 13 людей постраждали внаслідок негоди.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: