fbpx
Сьогодні
11:59 02 Гру 2023

У Мелітополі партизани знищили паливозаправник та ліквідували кількох окупантів, - розвідка

У Мелітополі Запорізької області сили українського спротиву денацифікували кількох російських загарбників та завдали ураження ворожому паливозаправнику.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Головне управління розвідки (ГУР).

Як розповіли розвідки, партизани на в'їзді до тимчасово окупованого Мелітополя 1 грудня 2023 року в обідній час реалізували несподівану й успішну атаку.

"Акція помсти ворогам відбулася на проспекті Богдана Хмельницького 115, де московські окупанти полюбляли робити привали "на перекур.

Головне управління розвідки Міністерства оборони України та відважні українські партизани нагадують: куріння ―  вбиває", підкреслили розвідники

За даними ГУР, російсько-окупаційна адміністрація у Мелітополі намагається приховати наслідки атаки через страх перед кремлівськими спецслужбами.

Що відомо про ліквідацію окупантів на окупованих територіях

Зазначимо, що останнім часом відбувається активна ліквідація російських зрадників та окупантів на окупованих теренах України. 

Так, в окупованому Мелітополі Запорізької області партизани отруїли окупантів щурячою отрутою. За попередніми даними, рух опору ліквідував світ співробітників російської ФСБ.

27 листопада під тимчасово захопленим Мелітополем Запорізької області сили спротиву підірвали автомобіль кадирівців. Цьому передувала перестрілка. 

До того ж, 8 листопада у Луганську стався вибух. У повітря злетів автомобіль колишнього "начальника міліції" окупантів Михайла Філіппоненка, він загинув. Філіпоненко відповідав за організацію катівень для українців – як військових, так і цивільних.

Окрім того, зранку 10 листопада російські канали повідомили про удар по розташуванню так званого військового слідчого управління Слідчого комітету рф у тимчасово окупованому Скадовську Херсонської області.

Згодом з'явилася інформація, що під час удару за місцем дислокації окупантів у Скадовську було ліквідовано високопоставлених офіцерів окупаційної армії. За даними Telegram-каналу ASTRA, 10 осіб загинули і ще 11 поранені.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: