fbpx
Сьогодні
17:58 21 Лис 2023

У Мелітополі партизани отруїли російських військових їжею з місцевого кафе: є загиблі

English version here

В окупованому Мелітополі Запорізької області партизани отруїли окупантів щурячою отрутою. За попередніми даними, рух опору ліквідував світ співробітників російської ФСБ.

Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на мера міста Івана Федорова в ефірі національного телемарафону.

За словами Федорова, активісти українського опору дізналися, що росіяни замовили в одному з місцевих кафе їжу та алкоголь, після чого приправили все це щурячою отрутою.

"Є чергова партія ліквідованих ворогів, про що навіть пишуть ворожі Телеграм-канали. Наші партизани замовили їжу в одному з місцевих кафе, і після того, як російські окупанти змогли її скуштувати, всі (окупанти – ред.) отруїлися. Частина з них загинула і точно не зможе воювати проти нашої держави", – зазначив Федоров.

Натомість російські медіаресурси повідомляють, що їжу з щурячою отрутою отримали співробітники російської служби ФСБ. В результаті щонайменше троє з них померли, ще один (причому офіцер), перебуває у тяжкому стані в реанімації.

Наразі окупанти намагаються знайти кур'єра, який привіз окупантам отруєну вечерю, але всі пошукові заходи поки що марні.

Що відомо про ліквідацію окупантів на окупованих територіях

В Мелітополі підірвали штаб окупантів, де були російські офіцери. Росіяни зробили собі штаб у приміщенні "Нової пошти", розташованому на вулиці Дмитра Донцова. Атаку на штаб здійснили під час засідання окупантів, а саме офіцерів фсб та росгвардії.

У Мелітополі партизани підірвали авто з російськими загарбниками. Внаслідок дій місцевих партизанів під час "нічного полювання" було ліквідовано російських загарбників, які займалися мародерством.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: