fbpx
Сьогодні
Відео 09:21 26 Лис 2023

У російській Тулі знову пролунали вибухи, над містом зафіксували БпЛА

Фото: Baza

Уранці, 26 листопада, в Тулі російської федерації вдруге після ночі прогриміли вибухи, ЗМІ пишуть про "збиття безпілотників".

Про це пишуть у Mash, Baza.

Як зазначають у телеграм-каналах, мешканці російської Тули після нічної атаки ударних дронів заявили про нові вибухи над містом.

Також пишуть, що бачили проліт ще декількох БпЛА над містом.

Російські ЗМІ пишуть, що нібито збили ще два безпілотники, тобто, за ніч вони знищили нібито "5-6 дронів".

Нагадаємо, що раніше губернатор Тульської області Олексій Дюмін заявив, що над Тулою збили два безпілотники. Один із них і потрапив у багатоповерхівку.

За його словами, серйозних пошкоджень немає, пошкоджені вікна у трьох квартирах, легкого поранення зазнала одна людина.

Як пишуть у соцмережі, ударний безпілотник влетів у квартиру на 12-му поверсі багатоквартирного будинку на вулиці Хворостухіна. Постраждала одна людина, у неї травма стопи.

Своєю чергою мер Москви також заявив, що вночі було зроблено спробу масової атаки безпілотників.

А ще безпілотники збито у Дзержинському та Жуківському районах Калузької області Росії. За попередніми даними, постраждалих та руйнувань інфраструктури немає.

Нагадаємо, що у ніч на 30 серпня, в російській федерації відбулася одна з наймасштабніших атак безпілотними літальними апаратами.

Також атака дронами по чорноморському курорту Сочі сталася 20 вересня 2023 року, внаслідок чого виникла велика пожежа на нафтосховищі поблизу аеропорту. Це був перший зафіксований удар по цьому району після вторгнення росії в Україну.

Окрім того,1 жовтня, українські ударні безпілотники атакували російський Смоленський авіазавод, де виробляли ракети Х-59 – три з чотирьох дронів влучили в ціль.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: