fbpx
Сьогодні
13:28 26 Лис 2023

У столиці запрацювала Новорічна поштова резиденція: для чого це рішення

Фото: Укрпошта

У центрі Києва від "Укрпошти" запрацювала Новорічна поштова резиденція, де прийматимуть листи від дітей та дорослих, які хочуть написати Святому Миколаю про свої бажання та мрії.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Facebook державного підприємства поштового зв'язку "Укрпошта".

У чому проблема?

Новорічна поштова резиденція працювала в Києві і до повномасштабної війни. У 2021 році дитячі мрії виконував "Новорічний чарівник". Авторам листів тоді планували вручити 3,5 тисячі подарунків. Скриньку до "чарівника" відкрили у відділенні Укрпошти на Хрещатику.

Також наприкінці 2022 року попри повномасштабне вторгнення росії, новорічна поштова резиденція відкрилася та приймала листи від дітей до Святого Миколая. Акцію започаткували, щоб підтримувати насамперед серед маленьких українців віру в магію та добро.

Яке рішення?

Цьогоріч своїх традицій Укрпошта не змінила. У центрі Києва запрацювала Новорічна поштова резиденція, де прийматимуть листи від дітей та дорослих, які хочуть написати Святому Миколаю про свої бажання та мрії.

Як це працює?

"Напишіть омрійливі побажання, поділіться своїми мріями й сподіваннями та надішліть за незмінною адресою: м. Київ, вул. Хрещатик, 22, 01001", — зазначили у дописі.

Як повідомили, вікових обмежень для участі у листуванні немає.

Свято Миколая новорічна резиденція

Фото: Укрпошта

Водночас в "Укрпошті" наголошують: для того, щоб отримати відповідь від Святого Миколая, на конверті з листом до Чудотворця обов'язково слід вказати повну адресу відправника з індексом.

Свято Миколая новорічна резиденція

Фото: Укрпошта

Також в Укрпошті додали, що вартість листа, відповідно до стандартних тарифів, 12 гривень.

Нагадаємо, що за новим церковним календарем, День Святого Миколая відзначатимуть в Україні 6 грудня.

Рубрика писала минулого року, як 19-го грудня до дитячої лікарні Охматдит прибув Святий Миколай, щоб вручити подарунки від Благодійного фонду BGV та німецьких партнерів #WeAreAllUkrainians.

Попри ранкові обстріли, якими ворог намагався забрати в маленьких українців свято, у лікарні все ж відбувся святковий концерт. А діти бодай ненадовго забули про війну та хвороби. Читайте докладніше проце у нашій статті: ""Мій собака буде в бронежилеті і з власним кулеметом": Миколай у київському Охматдиті".

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: