fbpx
Сьогодні
16:55 22 Лис 2023

СтратКом ЗСУ підтвердив удар по бригаді російських морпіхів під час нагородження

Управління стратегічних комунікацій апарату головнокомандувача Збройних сил України офіційно підтвердило удар по скупченню російських загарбників зі складу 810-ї бригади морської піхоти у Херсонській області.

Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на СтратКом ЗСУ.

«Нещодавно Сили оборони України успішно нанесли вогневе ураження по скупченню російських окупантів зі складу 810-ї бригади морської піхоти», – ідеться в повідомленні.

За повідомленнями російської сторони, в момент удару загарбники зібрались для відзначення так званого Дня російського артилериста.

У СтратКомі зауважили, що «Сили оборони України оперативно визначили місце проведення святкових заходів росіян і гаряче привітали їх».

"За повідомленням російської сторони, в момент удару окупанти зібрались для відзначення так званого Дня російського артилериста. Сили оборони України оперативно визначили місце проведення святкових заходів росіян й гаряче привітали їх", – пише СтратКом.

Як стверджують пропагандисти, внаслідок успішного удару було знищено кілька десятків російських терористів. Ще близько сотні отримали тяжкі поранення.

Раніше Рубрика повідомляла, що засновник підрозділу "Птахи Мадяра" Роберт Бровді (Мадяр) розповів, що українські військові відплатили окупантам за підлий удар по 128 бригаді на Запоріжжі. Так, 19 листопада було знищено велике скупчення росіян, які збиралися отримувати "нагороди" за вбивства українців.

За його словами, ураження сталося в день ракетних військ та артилерії рф під час нагородження 810-ї севастопольської бригади морської піхоти.

росіяни намагалися ретельно заховати місце свого збіговиська — воно було старанно замасковане на узліссі.

Удар по 128 бригаді ЗСУ

3 листопада російські війська завдали удару по воїнах закарпатської 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади у прифронтовому селі Запорізької області. За даними ЗМІ та військових, воїнів зібрали на нагородження до Дня артилерії. Внаслідок жахливої атаки постраждали військові та цивільні, зокрема – загинуло 19 бійців 128-ї ОГШБ.

За словами анонімного військового бригади, внаслідок цинічного удару РФ вижити вдалося тим, хто був у будівлі. Усі військові, які перебували на вулиці, загинули. На його думку, жертв могло б бути менше, якби військові були у бронежилетах. Більшість їх познімала.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: