fbpx
Сьогодні
19:58 17 Лис 2023

Найбільші університети країни вирішили провести спільний масштабний захід для студентів та роботодавців "Час працювати"

Час працювати — це об'єднання університетських та бізнесових спільнот задля впровадження та розвитку кар'єрних ініціатив.

У чому проблема?

Повномасштабне вторгнення росії спровокувало суттєвий відтік кваліфікованих кадрів з України. Багато людей залишило свою роботу тікаючи від війни. Це спричинило зростання запиту серед великих компаній-роботодавців на молодих спеціалістів, які б могли закрити собою "кадровий голод".

Яке рішення?

Найбільші університети країни вирішили провести спільний масштабний захід для студентів та роботодавців "Час працювати". Організаторами цієї масштабної події стали понад 10 провідних університетів із Києва, Львова, Полтави, Одеси.

Як це працює?

Найкращі університети країни об'єднались для проведення спільного профорієнтаційного заходу для студентів "Час працювати". Серед організаторів заходу: КНУ ім.Тараса Шевченка, НУ "Києво-Могилянська академія",  НУ "Львівська політехніка", Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З.Ґжицького, Державний торговельно-економічний університет, Університет економіки та права КРОК, Київський національний університет технологій та дизайну, Полтавський університет економіки і торгівлі, Одеський національний технологічний університет, Волинський національний університет ім.Лесі Українки, Національний університет біоресурсів і природокористування України, Київський національний економічний університет ім. Вадима Гетьмана, КПІ ім. Ігоря Сікорського.

Основна мета — це об'єднання університетських та бізнесових спільнот задля впровадження та розвитку кар'єрних ініціатив, а саме: формування спільного бачення щодо підготовки майбутніх фахівців, акцентування уваги на переорієнтації світогляду з урахуванням сьогоднішніх реалій та майбутнього відновлення країни. 

Саме зараз «Час працювати 2023», і це найкоротший шлях до першої роботи! 

21-23 листопада в online на учасників чекатимуть:

  • короткі й змістовні воркшопи для вдосконалення твоїх hard & soft skills;
  • щоденні добірки вакансій саме для студентів та випускників;
  • HR-сесії, де почуєш відповіді на всі хвилюючі питання;
  • відверті розмови з нещодавніми випускниками, які підкажуть шляхи працевлаштування в бажану компанію.

Серед компаній-партнерів та стейкхолдерів, що долучилися до участі: SoftServe, EY, Boosta, Deloitte, lifecell, KERNEL, Baker Tilly, Arterium, Renesas Electronics, НБУ, Sigma Software, AC Crowe, Yalantis, PwC, Фармак, TCM Group Ukraine, Melexis, LOGITY, Mazars, Genesis та інші.

Щоб долучитись до заходу потрібно заповнити реєстраційну форму: https://forms.gle/yWQbeeyAMEwzggR29

Ууі корисності можна буде знайти в Telegram: https://t.me/timetowork_ua

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: