fbpx
Сьогодні
10:58 15 Лис 2023

Гуменюк натякнула на очікувані "великі успіхи" на фронті та просить "інформаційну тишу

Керівник об’єднаного пресцентру оперативного командування «Південь» Наталія Гуменюк

Керівниця Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк закликала дотримуватися так званої інформаційної тиші, що дозволить згодом відзвітували про "великі успіхи".

Про це вона повідомила в етері телемарафону 15 листопада, передає Рубрика.

За її словами, лінія фронту нині досить рухлива.

Гуменюк зауважила, що не може розкривати всі заходи, які проводять Сили оборони. Але, мовляв, очевидним є факт, що "ворога це притискає".

"Поки що ми просимо інформаційної тиші з тим, щоб запрацювала наша запланована сентенція, яка дозволить потім відзвітувати про великі успіхи", — сказала вона.

Ситуація на фронті

На фронті протягом минулої доби, 14 листопада, відбулося понад 60 бойових зіткнень. Окупанти завдали 8 ракетних і 59 авіаційних ударів, здійснили 49 обстрілів із реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ і населених пунктах.

Під артилерійським вогнем опинилися понад 140 населених пунктів Чернігівської, Сумської, Харківської, Луганської, Донецької, Запорізької, Херсонської та Миколаївської областей.

У Інституті вивчення війни повідомили, що 14 листопада українські Сили оборони просунулися на північний захід від Вербового у Запорізькій області та на лівому березі Херсонської області.

Нагадаємо, що генерал-майор ЗСУ Дмитро Марченко заявив, що якщо все піде за планом Генерального штабу, то Кінбурн скоро буде нашим.

Окрім того, на ранок середи, 15 листопада, втрати ворога у війні в Україні склали 820 загарбників, загальна кількість втрат російської армії з початку вторгнення становить 314290 військових. Крім того, воїни ЗСУ знищили літак, 58 артсистем та 28 дронів противника.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: