fbpx
Сьогодні
10:40 11 Лис 2023

У Котовську рф на пороховому заводі стався вибух, а в Рязані зійшов з рейок потяг з 19 вагонами

English version here

Фото: З відкритих джерел

У ніч проти 11 листопада у Тамбовській області рф стався вибух на пороховому заводі, безпілотник атакував конструкторське бюро в Коломні московської області та в Рязані зійшли 19 вагонів.

Про це повідомляють російські пропагандистські Telegram-канали Baza та Mash, "РИА Новости" з посиланням на Московську залізницю, російське видання 7х7.

Пороховий завод у Котовську

Як відомо, завод розташовується в місті Котовськ Тамбовської області. Нагадаємо, що влітку цього року у вже був зафіксований вибух на пороховому заводі. Тоді в приміщенні почалася пожежа. Загинули п'ятеро людей, ще 18 постраждали.

За інформацією Baza, на цей раз пожежа на заводі почалася близько 23:30 за київським часом. За півтори години вогонь нібито вдалося загасити. Площа пожежі становила 300 метрів.

Інформації про постраждалих немає. Причини пожежі також не вказують. Однак перед початком пожежі жителі чули вибух, пише Mash.

Коломна Московської області

Про вибухи також повідомили жителі Коломни. Там неподалік конструкторського бюро машинобудування нібито збили безпілотник.

За даними Mash, у двох корпусах пошкоджена покрівля, обшивка та вибиті шибки. Обійшлося без займання та постраждалих, стверджує Telegram-канал.

Тим часом у Міноборони рф заявили, що сили ППО нібито збили два українські безпілотники над територією Смоленської та Московської областей.

Рязанська область

Під Рязанню російської федерації із рейок зійшов вантажний потяг. Росіяни заявили про "втручання сторонніх осіб".

Рязань, потяг

Фото: News112

"Сходження з рейок сталося о восьмій годині ранку на перегоні "Рибне – Блок пост". Перекинулися 19 вагонів. Помічник машиніста дістав травми", – пише видання.

Рязань, потяг

Фото: News112

У місцевих пабліках теж пишуть, що залізничне полотно підірвали диверсанти. Влада запевняє, нібито на рух пасажирських потягів це не вплинуло, подробиць ніяких немає.

Рязань, потяг

Фото: News112

112 стверджує про вибухи на залізниці внаслідок чого перекинулись 7 вагонів.

"Пошкоджено залізничне полотно, однак, загиблих і постраждалих немає. На місце висунулися слідчі та сапери", – пише 112.

Деякі з російських видань тим часом стверджують про сходження 19 вагонів.

Нагадаємо, що 9 листопада, в російській Курській області було здійснено удар по комбінату в Суджі. Внаслідок удару пошкоджено деякі об'єкти на підприємстві.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: