fbpx
Сьогодні
09:58 10 Лис 2023

У рф під Брянськом розстріляно авто російських прикордонників: загинув підполковник ФСБ

Фото: 24 tv

У четвер вдень, 9 листопада, у російській федерації в Брянській області  невідомі розстріляли машину прикордонників. Загинув підполковник ФСБ.

Про це повідомляє Рубрика з посиланням на Telegram-канал Baza.

"Невідомі розстріляли автомобіль прикордонного управління у Брянській області. Внаслідок нападу загинув підполковник ФСБ", – йдеться у повідомленні.

Як уточнюють у Telegram-каналі, напад на УАЗ "Патріот" російських прикордонників стався на околиці села Вулиця Брянської області.

"Близько 4 години дня невідомі відкрили вогонь з автоматичної зброї, після чого зникли", – пише Baza.

Внаслідок стрілянини поранення отримав заступник начальника відділу матеріально-технічного забезпечення підполковник Сергій Шатий.

Він загинув на місці.

Як повідомлялося, 8 листопада у Луганську стався вибух. У повітря злетів автомобіль колишнього "начальника міліції" окупантів Михайла Філіппоненка, він загинув. Філіпоненко відповідав за організацію катівень для українців – як військових, так і цивільних.

Крім того, 9 листопада у тимчасово окупованому Скадовську Херсонської області сталися вибухи, причиною якої став удар за місцем розташування російських окупантів. З'ясувалося, що в результаті атаки будівля, в якій знаходилися високопоставлені офіцери Слідчого комітету Росії, була повністю знищена.

Нагадаємо, наприківці жовтня у тимчасово захопленому Мелітополі Запорізької області представники Сил спротиву підірвали автомобіль із російськими окупантами, які грабували квартири місцевих мешканців.

Окрім того, що у так званій "луганській народній республіці" співробітники Служба безпеки України підірвали Юрія Афанасьєвського, який очолював місцеву "митницю".

Як писала Рубрика, 19 березня на окупованій території Херсонської області внаслідок підриву автомобіля було ліквідовано колаборанта, так званого командира взводу ППС (патрульно-постової служби) ОМВС Новокаховського міського відділу ГУ МВС.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: