fbpx
Сьогодні
Новини компаній 09:45 06 Тра 2024

Фонд BGV із ФК "Полісся" передали символічний чек 132 ДШВ ЗСУ

English version here

ФК «Полісся» виручені кошти від домашніх весняних матчів 2024 року перераховує Благодійному фонду BGV на придбання необхідного обладнання для захисників.

29 травня перед грою на стадіоні в Житомирі представники ФК «Полісся» та Фонду передали ще один символічний чек, цього разу на суму 517 тисяч гривень захиснику 132 розвідувального батальйону Десантно-штурмових військ Збройних сил України.

Загалом ФК «Полісся» зібрав та перерахував 1 493 004, 84 гривні з весняних матчів, зіграних вдома, проти «ЛНЗ», «Олександрії», «Чорноморця», «Ворскли» та «Колоса».

На частину цих коштів Благодійний фонд BGV вже придбав п'ять мотоциклів, дві системи радіоелектронної боротьби (РЕБ) та один розвідувальний дрон. А частину коштів — 345 тисяч гривень — було передано БФ «Трибуна героїв», що підтримує сім'ї футбольних вболівальників, які загинули, захищаючи нашу країну.

BGV

Під час весняних матчів працює також благодійний куточок Фонду у фан-зоні ФК «Полісся», де кожен — за донат — гарантовано отримує ексклюзивно брендовану річ.

Футбольний клуб «Полісся» разом із Благодійним фондом BGV від початку повномасштабного вторгнення у межах спільних проєктів постійно надають допомогу та закривають потреби українських військових.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: