fbpx
Сьогодні
21:28 10 Лис 2023

Рішення для перемоги: на Prometheus з’явився безкоштовний курс підготовки інженерів БПЛА

English version here

На освітній платформі Prometheus виклали безкоштовний базовий курс підготовки інженерів безпілотних літальних апаратів.

Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на співзасновник платформи Івана Примаченка.

У чому проблема?

Через війну з рф тема підготовки інженерів-конструкторів та розвитку галузі БПЛА загалом надзвичайно актуалізувалася.

"Нині це один із ключових чинників, що безпосередньо наближає нас до перемоги та дає змогу зберегти безліч життів. Там, де немає дронів, розхідним матеріалом стають люди", – йдеться у повідомленнні на платформі Prometheus. 

Дрони – невід'ємна та важлива частина нашого озброєння. За даними Держслужби спеціального зв'язку та захисту інформації, до кінця року кількість українських дронів в Збройних Силах України має зрости до десятків тисяч різних безпілотників. Інженерія дронів важлива для захисту країни та розвитку економіки.

Яке рішення?

«Спільно з проєктом Victory Drones Фонду Dignitas відкрили на Prometheus реєстрацію на безкоштовний курс «Інженер БПЛА», – повідомив Примаченко.

Курс дозволить засвоїти основні знання з інженерії безпілотних літальних апаратів та підготує до збору та ремонту дронів.

Завдання курсу – надати базові знання з інженерії БПЛА та залучити в цю галузь  якомога більше громадян, які зможуть створювати технологічні рішення задля перемоги України.

Як це працює?

Унікальність курсу – у складі експертів. Частина авторів – носії фундаментальних академічних знань. Поруч із ними курс створювали військові з досвідом використання дронів у зоні бойових дій. Експертна команда об'єднала зусилля заради того, щоб ви отримали необхідні знання.

Під час навчання слухачі зможуть опанувати мінімально необхідні для інженерів БПЛА знання з основ аеродинаміки та метеорології; дізнатися про види БПЛА, їхню будову, особливості застосування та ремонту; подивитися, як у реальних умовах відбувається технічне обслуговування, вдосконалення або ремонт БПЛА; підготуватися до спеціалізованого навчання та майбутнього працевлаштування інженерами БПЛА.

Онлайн-курс стартує 24 листопада, реєстрація відкрита за посиланням.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: