fbpx
Сьогодні
18:47 08 Лис 2023

"Велосипедом до школи": освітян запрошують взяти участь у конференції щодо безпеки руху та шкільної мобільності

Освітніх управлінців, педагогів, учнів і їхніх батьків запрошують на конференцію Veloforum 2023 "Велосипедом до школи: освіта з безпеки руху і шкільна мобільність"

Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на U-Cycle (ГО "Асоціація велосипедистів Києва").

Конференція стане фінальною подією національної кампанії "Велосипедом до школи", яка відбувається в межах проєкту "Впровадження освіти з безпеки руху на велосипеді в українських школах. Сприяння сталій мобільності та покращенню безпеки дорожнього руху для дітей та молоді в Україні".

У програмі конференції Veloforum 2023:

  • успіхи національної кампанії «Велосипедом до школи» в 15 пілотних українських школах у контексті війни та відбудови;
  • освіта з безпеки руху на велосипеді в Новій українській школі та навчально-методичні матеріали: онлайн-курс для веломенторів, анімаційні інтерактивні відео для школярів, методичний посібник для веломенторів, рекомендації для створення інтерактивного навчального майданчика з безпеки руху на велосипеді на території школи та ін.;
  • поради, як відновлюватися і розвивати велоінфраструктуру та сталу мобільність у громадах , можливості міжнародної кампанії #BikesForUkraine.

Повна програма конференції доступна для перегляду тут.

Зареєструватися потенційні учасники можуть, заповнивши google-форму, за посиланням (участь безплатна).

Захід відбудеться 13 листопада 2023 року з 09:00 до 18:00 за адресою: Київ, Освіторія Хаб, м. Арсенальна, вул. Князів Острозьких, 2. Переглянути онлайн-трансляцію події всі охочі зможуть на YouTube-каналі U-Cycle за лінком.

Крім того, організатори забезпечать учасників (за потреби) прокатним велосипедом під час велотуру з огляду велоінфраструктури Печерського району Києва та харчуванням. А також відшкодують кошти на проїзд для участі в заході.

Veloforum — це щорічна конференція в Україні на перетині транспортної політики, сталого місцевого розвитку і громадянського суспільства. Через військову агресію рф проти України Veloforum 2022 не відбувся в Запоріжжі.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: