fbpx
Сьогодні
11:52 07 Лис 2023

МВС: версією загибелі помічника Залужного є необережне поводження з боєприпасами

Фото: Украинска служба РС

У правоохоронців за цей час головною версією загибелі помічника головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного є необережне поводження з боєприпасами.

Про це в ефірі національного телемарафону повідомила речниця Міністерства внутрішніх справ Мар'яна Рева.

Як зазначила представниця МВС, розслідування проводиться за фактом необережного поводження з боєприпасами.

"Не виключено, що ця справа буде перекваліфікована, якщо з'являться нові докази", — сказала Рева.

Спікерка зазначила, що постраждалий 13-річний син загиблого перебуває у тяжкому стані під наглядом лікарів, донька Частякова зазнала незначних травм.

"Ми закликаємо не зберігати вдома боєприпаси. Для цього і працює поліція на блокпостах, проводяться перевірки, аби такого не було. Вся зброя має бути зареєстрована", — резюмувала чиновниця.

Що відомо про загибель Геннадія Частякова

Як раніше повідомляла Рубрика, трагедія трапилася у житловому комплексі в с. Чайки на Київщині. Після отримання повідомлення про вибух, поліція терміново прибула на місце події. Внаслідок підриву гранати загинув 39-річний військовослужбовець. Його 13-річного сина важко травмовано. Хлопець перебуває під наглядом лікарів.

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний підтвердив факт трагічної загибелі свого помічника Геннадія Частякова.

Залужний повідомив, що сьогодні за трагічних обставин у свій день народження у родинному колі загинув його помічник і близький друг, майор Геннадій Частяков.

"В одному із подарунків спрацював невідомий вибуховий пристрій. У Геннадія залишилися дружина та четверо дітей. Мої глибокі співчуття родині", – додав головком.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: