fbpx
Сьогодні
Фото 21:30 06 Лис 2023

Вибуховий пристрій спрацював в одному із подарунків: Залужний про загибель свого помічника

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний підтвердив факт трагічної загибелі свого помічника Геннадія Частякова.

Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на головкома ЗСУ у Facebook.

"Невимовний біль і важка втрата для Збройних сил України і для мене особисто", – йдеться у повідомленні.

Залужний повідомив, що сьогодні за трагічних обставин у свій день народження у родинному колі загинув його помічник і близький друг, майор Геннадій Частяков.

"В одному із подарунків спрацював невідомий вибуховий пристрій. У Геннадія залишилися дружина та четверо дітей. Мої глибокі співчуття родині", – додав головком.

Залужний додав, що від початку повномасштабного вторгнення Геннадій був для нього надійним плечем, повністю присвятивши своє життя Збройним силам України та боротьбі з російською агресією.

"Причини та обставини будуть встановлені в ході досудового розслідування", – написав генерал Валерій Залужний.

За даними джерела УП, зі слів дружини, її чоловік приніс подарунковий пакет, з пляшкою спиртного та подарунковими чарками у вигляді гранат. Під час відкриття пакету стався вибух.

Залужний про загибель свого помічника

Фото: Українська правда

Нагадаємо, як раніше повідомляла Рубрика, трагедія трапилася у житловому комплексі в с. Чайки на Київщині. Після отримання повідомлення про вибух, поліція терміново прибула на місце події. Внаслідок підриву гранати загинув 39-річний військовослужбовець. Його 13-річного сина важко травмовано. Хлопець перебуває під наглядом лікарів.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: