fbpx
Сьогодні
21:51 02 Лис 2023

Впевнений, що Україна переможе: Зеленський подякував воїнам, які відзначилися на східному напрямку

Фото: Офіс Президента

Президент Володимир Зеленський під час свого вечірнього звернення до українців подякував бригадам, які відзначилися на східному напрямку.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Офіс Глави держави.

"Наші воїни. Наша вдячність. Ті, хто відзначився за цей день. Вугледарський напрямок – наша міцна 72-га окрема механізована бригада. Я дякую вам, хлопці!

Марʼїнка – десантники "Сімдесятдевʼятки", молодці! Авдіївський напрямок – 31-ша, 47-ма, 53-тя та 110-та окремі механізовані бригади. Я дякую кожному воїну!

І Купʼянський напрямок – 14-та і 32-га окремі механізовані бригади, 57-ма окрема мотопіхотна бригада – пишаюся вами, хлопці! І я впевнений у вас – так само, як і 24 лютого. Впевнений, що Україна обовʼязково переможе. Будьте впевнені в собі", наголосив Глава держави.

Президент висловив вдячність усім:

  • хто зараз знаходиться на бойових постах;
  • лікарям, які лікують як поранених, так і дітей;
  • учителям;
  • тим, хто тренує воїнів та виробляє для України зброю, снаряди, техніку;
  • всім, хто забезпечує світло в наші домівки;
  • всім, "хто дає нам упевненість та допомагає нам з усіх куточків світу".

А ще згадав про селекторну нараду.

"Військові, розвідка, наші сили безпеки, урядовці. Окрема увага – звичайно, фронту. Та доповідь про роботу нашого морського експортного коридору – я вдячний усім, хто бʼється та працює, щоб Україна зберегла доступ до світового ринку. Результати хороші. Росія поступово втрачає контроль над Чорним морем і відступає в східну частину акваторії… Дістанемо й там", повідомив український лідер.

Окрім того, Президент зазначив, що провів дуже змістовну нараду з урядовцями.

"Різні напрямки урядової роботи. Обговорили ті кроки, які потрібні для трансформації нашої держави, нашої роботи з партнерами, з донорами. Про рішення уряду, про законопроєкти, які потрібні, про посилення інституцій. Визначились з пріоритетами й готуємо нові кроки – і найближчими тижнями, і до кінця року, і в річному вимірі", зауважив він.

Також Зеленський подякував Сполученим Штатам за нове та дуже потужне санкційне рішення.

"Більш ніж 220 російських – і не тільки російських – субʼєктів, які працюють на агресію, тепер під санкціями США. Це те, що потрібно. Критичні для агресора сектори економіки. Чутливі для терористів схеми. І кожне санкційне рішення має працювати повністю – щоб не було жодного шансу у Росії обходити санкції", підкреслив Глава держави.

Нагадаємо, що 2 листопада президент України Володимир Зеленський зустрівся з міністром оборони Королівства Нідерланди Кайсою Оллонгрен, яка прибула з візитом до нашої країни.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: