fbpx
Сьогодні
09:18 02 Лис 2023

російські війська обстріляли Очаків та Херсон

English version here

Фото ілюстративне

Сьогодні зранку, 2 листопада, ворог з артилерії обстріляв Очаків Миколаївської області, стався витік газу. У одному із сіл Миколаївщини було пошкоджено лінії електропередач. Також російські загарбники  сьогодні вночі обстріляли Херсон, поранення зазнала 70-річна жінка, її госпіталізували.

Про це пише Рубрика з посиланням на  Telegram-канал голови Миколаївської ОВА Віталія Кіма та Telegram голови Харківської МВА Романа Мрочка.

Обстріл Миколаївщини

Громади Миколаївської області і сам областний центр – місто Миколаїв постійно знаходяться під обстрілами окупантів.

Так сьогодні зранку російські війська обстріляли Очаків Миколаївської області з артилерії.

"З 04:01 ворожі артилерійські обстріли фіксувалися по акваторії та території м. Очаків Очаківської громади", – розповів Віталій Кім.

Через атаку на місто, як розповів голова Миколаївської ОВА, пошкоджено:

  • багатоповерхові житлові будинки,
  • приватні будинки,
  • електромережу,
  • газопровід.

"Стався витік газу, який оперативно перекрито. Постраждалих немає", – додав він.

Крім того, за словами голови ОВА, о 5:00 ранку внаслідок ворожого обстрілу населеного пункту Лимани Галицинівської громади пошкоджено електромережу.

"Постраждалих немає", – констатував Кім.

Нічний обстріл Херсону

Війська рф сьогодні вночі, 2 листопада, також обстріляли Херсон.

"В результаті вчорашнього вечірнього обстрілу Херсонської міської територіальної громади з боку російських окупаційних військ отримала поранення 70-річна жінка. У момент ворожої атаки вона знаходилася в будинку. З вибуховою травмою та осколковим пораненням грудної клітки постраждалу госпіталізували", – йдеться у повідомленні голови Харківської МВА.

Роман Мрочко також повідомив, що минулої доби в Херсонській міській територіальній громаді через російську агресію одна людина загинула, троє отримали поранення різного ступеня тяжкості. Усім травмованим надано медичну допомогу.

Довідка

Нагадаємо, правобережну частину Херсонської області було звільнено від російських загарбників майже рік тому. Після втечі окупанти продовжують щодня обстрілювати Херсон та область із важкого озброєння, скидають на мирне населення керовані авіабомби.

Так, 31 жовтня російські війська дроном атакували евакуаційний автобус у Херсонській області. Внаслідок ворожої атаки постраждали двоє людей.

Днем раніше російські загарбники обстріляли маршрутний автобус у Херсоні, внаслідок чого четверо людей отримали поранення.

До цього окупанти обстріляли з артилерії Новоберислав. Постраждав 46-річний місцевий мешканець. Під час обстрілу чоловік перебував на вулиці.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: