fbpx
Сьогодні
12:34 01 Лис 2023

Над Чорним морем біля берегів Одещини сили ППО збили ще дві ракети Х-59

Фото: Michael Baylor

Зранку, 1 листопада, російські окупанти намагалися вчергове атакувати Одеську область, проте сили протиповітряної оборони завадили намірам ворога та збили ще дві ракети Х-59.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Facebook повітряного командування "Південь".

Як розповіли військові, керовані авіаційні ракети Х-59 були випущені із російських літаків тактичної авіації. Їх спрямували в напрямку Одеського району.

Однак, зенітна ракетна Одеська бригада повітряного командування "Південь" над Чорним морем успішно знищила обидві ворожі ракети.

ППО

Фото: Фейсбук / Повітряне командування "Південь"

Нагадаємо, що повітряну тривогу в Одеській області оголосили о 10:13. Вона тривала майже 40 хвилин.

Своєю чергою Повітряні сили повідомляли про ракетну небезпеку, а моніторингові групи зазначали про активність російських Су-30 над Чорним морем.

Пізніше військові закликали жителів Одеси та району перебувати в укриттях, у мережі повідомляли про вибухи в Одеській області.

Що відомо про атаку російську БпЛА по Україні в ніч на 1 листопада

Нагадаємо, що станом на 23:15 було відомо про загрозу дронів-камікадзе майже по всій території України. Російські терористи запустили "шахеди" з півдня, півночі та сходу.

Зауважимо, що Повітряні Сили попереджали про БпЛА неподалік Кременчука, а також на Миколаївщині та Херсонщині, а також на Вінниччині (у західному напрямку).

Під час масованої повітряної тривоги в Кременчуці росіяни влучили "Шахедом" по нафтопереробному заводу в Кременчуку, у результаті чого спалахнула пожежа.

Загалом у ніч проти 1 листопада сили ППО збили 18 із 20 запущених росією дронів та керовану авіаційну ракету Х-59.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: