fbpx
Сьогодні
Новини компаній 09:12 02 Лис 2023

До 30-ї річниці "АТБ" випустили лімітовану серію марок, що символізують дух українського народу

До тридцятої річниці "АТБ", компанія у співпраці з Укрпоштою створила спеціальну лімітовану серію марок, присвячених незламному духу українського народу. Кожна з них розроблена з великою увагою до деталей та відображає головні риси "АТБ" й українського народу.

Марки мають зображення в формі пазла, натякаючи на те, що наша сила — у єдності. Лише об'єднавши зусилля, як елементи цієї головоломки, в одну спільну картину, ми станемо непереборною та отримаємо омріяну перемогу. Також на марках надруковано головні слогани сьогодення — "Стійкість", "Допомога", "Міцність", "Дбайливість", "Єдність", "Надійність".

До 30-ї річниці

У загальний продаж ювілейні марки не потраплять. Вони виготовлені в обмеженій кількості та стануть символічними подарунками партнерам компанії, як символ важливості і цінності співпраці заради добробуту України.

До 30-ї річниці

"Коли 30 років тому засновували компанію "АТБ", головною метою було полегшити повсякденне життя наших покупців завдяки доступним цінам і широкому асортименту. Тоді ми навіть не могли уявити, що станемо близькими для кожного українця й українки…", — говорять в "АТБ".

Варто зазначити, що наразі в різних куточках України працює 1200 дискаунтерів мережі. За статистикою понад 95 відсотків населення країни має досвід купівлі товарів у магазинах "АТБ". З першого дня війни компанія перейшла на особливий режим роботи, підтримує українських захисників, медиків, рятівників, волонтерів тощо. Загальна сума допомоги від компанії вже перевищує мільярд гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: