fbpx
Сьогодні
17:39 24 Жов 2023

"Фонд Маша" допоможе працівникам громадських організацій подолати стрес: у чому рішення

Ви працюєте в ГО і ви втомилися? Збирайтеся командою та реєструйтеся на безкоштовний вебінар зі стресостійкості від «Фонду Маша».

У чому проблема?

Виклики великої війни спричинили поширення волонтерства та збільшення кількості громадських організацій в Україні. Ці люди цілодобово шукають, допомагають, вирішують питання й у цьому коловороті справ забувають про себе.

Яке рішення?

«Фонд Маша» вже проводить спеціальні реабілітаційні зміни програми «Незламна мама» для волонтерок і госпітальєрок. Але ми хочемо збільшити обсяги допомоги, тому за підтримки Жіночого фонду миру та гуманітарної допомоги ООН (WPHF) розпочинаємо серію базових психологічних тренінгів зі стресостійкості для громадських організацій. Ці тренінги проходять у режимі онлайн, тому прослухати вебінар зможе велика кількість працівників.

«За час роботи ми зібрали потужну команду фахових та досвідчених психологів, які працюють з різними підходами та за різними темами. Ми розуміємо, як важко війна відбивається на колективах громадських організацій, і тому хочемо запропонувати свою підтримку, – розповідає операційна директорка «Фонду Маша» Олександра Ястремська. – Наша мета – допомогти працівникам ГО розвинути навички боротьби зі стресом, навчити надавати першу  психологічну допомогу собі, своїм колегам та підопічним. Також ми адаптуємо програму тренінгу окремо під кожне ГО, щоб розібрати теми та питання, які хвилюють саме цих працівників».

Як це працює?

Вебінари проводяться щоп'ятниці в онлайн-форматі. Наразі ми пропрацювали стресостійкість уже двох  громадських організацій.

Якщо ваша ГО хоче пройти базовий психологічний тренінг зі стресостійкості від «Фонду Маша», заповніть, будь ласка, реєстраційну форму за посиланням: https://forms.gle/ANh8m8UtmoaTJx7N6

Довідка

Вебінари зі стресостійкості впроваджуються за технічної підтримки ООН Жінки та за фінансування Жіночого фонду миру й гуманітарної допомоги ООН (WPHF), гнучкого і оперативного інструменту фінансування, що підтримує якісні заходи для підвищення спроможності місцевих жінок у запобіганні конфліктам, реагуванні на кризи та надзвичайні ситуації та використання ключових можливостей миробудівництва.

WPHF надає термінове фінансування місцевим жіночим організаціям громадянського суспільства (ОГС) в Україні. За технічної підтримки структури ООН Жінки WPHF фінансує жіночі організації та очолювані жінками ОГС для підтримки їх важливої діяльності на передовій, надання термінової гуманітарної допомоги жінкам-біженкам та внутрішньо переміщеним особам (ВПО), а також для захисту жінок і дівчат від сексуального та гендерно зумовленого насильства.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: