fbpx
Сьогодні
15:10 23 Жов 2023

Рішення для перемоги: за донат для військових українці можуть отримати іменне дерево на ВДНГ

English version here

ВДНГ разом з ГО «Made in Ukraine» оголосили про початок спільного збору. Кожен, хто зробить внесок від 500 гривень на дрони для 95-ї окремої десантно-штурмової бригади автоматично візьме участь у розіграші.

Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на Експоцентр.

У чому проблема?

З настанням холодного сезону українські військові потребують значного посилення нашої підтримки. Саме тому ВДНГ спільно з ГО Made іn Ukraine вирішили запустити спільний збір.

Мета ініціативи – забезпечити артилеристів 95-ї окремої десантно-штурмової бригади двома дронами: DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo та DJI Mavic 3T, які нещодавно були втрачені в ході виконання бойових завдань. Загальна сума збору: 340 тисяч гривень.

за донат для військових українці

Фото: ВДНХ

 

Яке рішення?

«Ми з Made in Ukraine отримали терміновий запит на дрони від військових й вирішили пришвидшити збір заохочувальною винагордою. Нею стануть ялинки з іменними табличками, на яких переможці зможуть лишити фразу чи побажання на свій розсуд. Всього у рамках озеленення цієї осені буде висаджено 77 ялинок, 27 з котрих – у рамках ініціативи зі збором, іменні», – зазначає гендиректор НК «Експоцентр України» Євген Мушкін.

Як це працює?

Серед усіх, хто зробить донат від 500 гривень, буде розіграна іменна ялинка, яка вже наприкінці листопада буде висаджена на території ВДНГ.

Внески прийматимуться на монобанку Made in Ukraine. Збір триватиме з 17.10.23 до 20.11.23, після цього рандомно буде визначено 27 переможців.

 

Made in Ukraine – одна з громадських організацій, які оселилися на території ВДНГ після початку повномасштабного вторгнення. За цей час бладгодійники отримали грошову допомогу у розмірі 6 958 780 грн та 2550 тонн гуманітарного вантажу. Більшу частину коштів витратили на закупівлю ліків (понад 4 млн), також придбали авто для ЗСУ (понад 912 тис.) й іншу необхідну допомогу для військових (понад 600 тис. грн). Окрім того, була організована допомога ВПО на понад 250 тисяч гривень.

 

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: