fbpx
Сьогодні
Спецпроєкт 14:17 20 Жов 2023

Шлях до здорового майбутнього України: почалась реєстрація на онлайн-конференцію "Інновації тіловиховання 4.0"

Реєстрація на безкоштовну щорічну онлайн-конференцію "Інновації тіловиховання 4.0. Складові здоровʼя України", яка цьогоріч відбудеться 26 жовтня, уже відкрита.

Ця подія – унікальна можливість ознайомитися з актуальними новинами, методиками, інноваціями у напрямку фізичної культури та спорту, дізнатися про міжнародний досвід та тренди у галузі, а також обговорити актуальні питання у сфері фізичного виховання та спорту разом з провідними експертами. 

Як повідомляє Рубрика, про це мовиться на сайті благодійного фонду Катерини Білоруської.

У чому проблема?

Теперішня ситуація створює серйозні виклики для фізичного та психологічного розвитку як дітей, так і дорослих. Завдяки стрімкому розвитку Нової української школи, новим трендам в освітньому напрямку, постійним змінам та викликам, сфера фізичного виховання та спорту також зазнає змін. 

Особливо важливо не упустити їх, зараз, навіть під час повномасштабного російського вторгнення в Україну. Коли багато вчителів мали змінити регіон перебування або навчальний заклад. Попри це вони мають залишатись в ресурсі, підтримувати себе та дітей. 

Яке рішення?

Щоб допомогти освітянській спільноті у цей непростий час, підтримати їхній рівень компетенцій та мотивацію, а також забезпечити здоровий фізичний та психологічний розвиток українців, благодійний фонд Катерини Білоруської вже четвертий рік поспіль запускає конференцію "Інновації тіловиховання". 

Як це працює?

Вже 26 жовтня в онлайні на щорічній конференції "Інновації тіловиховання 4.0" від Kateryna Biloruska Foundation відбудуться 6 панельних дискусій:

  • Фізична активність – базова потреба 
  • Сучасна школа як важливий компонент здоров'я
  • Фізична культура на межі психіки та тіла
  • Просування фізичного виховання та спорту через соцмережі та ЗМІ
  • Інновації у сфері фізичної культури та спорту
  • Бізнес та благодійність: проєкти для здоров'я нації

Початок о 12:00 на YouTube-каналі фонду Катерини Білоруської. Участь безкоштовна.

Обовʼязкова реєстрація на конференцію, а також додаткова інформація про захід за цим посиланням.

Щорічно до конференції долучається понад 3 тисячі учасників з різних куточків країни, що свідчить про її успішність та значущість. Все для того, щоб обговорити всі зміни, які відбулися в освіті й спорті за останній рік та побудувати бачення майбутнього. 

Кому корисно? Державним та місцевим керівникам освітньої та спортивної галузей, вчителям (зокрема фізичної культури), тренерам, експертам, батькам та всім, хто цікавиться фізичним вихованням та освітою в Україні.

На цьогорічній онлайн-конференції ви отримаєте відповіді на такі питання:

  • Як підтримати здоровʼя українців та які його складові? 
  • Які інновації та нові підходи з'явилися у вчителів фізичної культури? 
  • Як воєнний стан вплинув на фізичну культуру? 

Конференція надає можливість отримати доступ до сучасних методик та практик українських та міжнародних провідних експертів. Вона створює платформу для обміну досвідом та співпраці між фахівцями, щоб разом знаходити найкращі рішення.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: