fbpx
Сьогодні
Новини компаній 11:55 19 Жов 2023

Рік турботи: благодійний фонд BGV опублікував звіт про перший рік роботи

Благодійний фонд BGV опублікував звіт про перший рік роботи — організація була створена 20.03.2022 для допомоги і підтримки українців під час війни.

Перший рік існування фонду був без перебільшення роком надзусиль та пошуків. Члени BGV формували команду, стикалися з викликами у новій для себе сфері й успішно долали їх; налагоджували зв'язки з іноземними та українськими донорами; оцінювали, як і кому можемо допомогти у найбільш ефективний спосіб — і допомагали. Команда визначила три пріоритетні напрями роботи фонду:

  • гуманітарне забезпечення населення;
  • дитячі та освітні ініціативи;
  • підтримка захисників.

За перший рік роботи фонд BGV реалізував понад 20 проєктів, а географія допомоги охопила всю Україну: команда доставила гуманітарні вантажі в 24 області. Фури фонду проїхали близько 262 тисяч кілометрів і використали на це більш як 79 тисяч літрів пального.

Благодійній організації перераховували грошову допомогу із України, Німеччини, Польщі, Великобританії, Швейцарії, Італії, Чехії, Австрії, Румунії та Естонії. Загальна сума донатів склала 583 мільйони гривень! До 30 партнерів команда фонду долучила для надання гуманітарної допомоги українцям, що постраждали від війни та бойових дій.

До 350 організацій отримали гуманітарний вантаж: це — медичні заклади, органи місцевого самоврядування, держадміністрації, тероборона, військові частини партнерські благодійні фонди та волонтерські організації. Комерційна вартість цієї товарної підтримки — 490 млн грн.

Ознайомитися з повною версією звіту Благодійного фонду BGV ви можете тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: