fbpx
Сьогодні
09:23 18 Жов 2023

рф заявила про атаку 28 дронів: у Бєлгородській області було чули звуки вибухів

Фото: скриншот відео

Міноборони росії заявило про нічну атаку 28 українських безпілотників, які нібито збила російська ППО сьогодні вночі, 18 жовтня. У Бєлгородській області було чули звуки вибухів. 

Про це пише Рубрика з посиланням на МО рф та Telegram губернатора Бєлгородської області РФ В'ячеслава Гладкова.

"Сьогодні вночі припинено спробу київського режиму здійснити терористичну атаку по об'єктах на території Російської Федерації із застосуванням БпЛА літакового типу", – йдеться у повідомленні Міноборони росії.

росіяни заявили, що їхня ППО нібито перехопила і знищила "28 українських безпілотних літальних апаратів" на Бєлгородською, Курською областями та акваторією Чорного моря.

"У Бєлгородському районі та Яковлівському міському окрузі системою ППО збито 6 БПЛА літакового типу. Оперативні служби уточнюють інформацію про наслідки", – йдеться у повідомленні губернатора В'ячеслава Гладкова.

Вибухи у Бєлгородській області

У російській Бєлгородській області від початку повномасштабного вторгнення в Україну регулярно лунають вибухи.

Нагадаємо, в ніч на 15 жовтня Міністерство оборони рф заявило, що нібито Бєлгородську та Курську області атакували дрони.

Росіяни традиційно звинуватили Україну. При цьому Шойгу заявили, що атака була нібито успішно відбита. Міноборони РФ стверджувало, що кошти ППО "перехопили" 27 безпілотників.

Як повідомлялось, у ніч на 15 жовтня співробітники Служби безпеки України здійснили успішну атаку на електричну підстанцію Красна Яруга у Бєлгородській області росії, до якої були підʼєднані також військові обʼєкти рф.

Крім того, 12 жовтня в Бєлгороді пролунали вибухи, внаслідок яких виникла пожежа, кілька людей отримали поранення.

Як повідомлялось, сьогодні вночі, 18 жовтня, в тимчасово окупованому Криму було чути гучні вибухи.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: