fbpx
Сьогодні
Фото 15:46 18 Жов 2023

На Авдіївському напрямку ворог в районі одного села втратив понад пів сотні одиниць техніки, – ЗМІ

English version here

Фото: скрін з Deepstate

російські загарбники втратили щонайменше 63 одиниці військової техніки в районі села Красногорівка на Авдіївському напрямку.

Про це повідомляє Telegram-канал Deepstate із посиланням на супутникові знімки, пише Рубрика.

"Проаналізувавши зміни на супутникових знімках, було зафіксовано втрату більше шести десятків одиниць техніки. Практично вся техніка була знищена в районі Красногорівки (А) та на під'їзді до населеного пункту", – йдеться у повідомлені

Deepstate наголошує, що важко оцінити втрати ворога у живій силі, однак лише на даній ділянці, за їхніми даними, кількість загиблих окупантів "вимірюється сотнями".

Фото: скрін з Deepstate

"Але є і неприємні новини. Дана атака – це черговий доказ недієздатності тактики броньованих кулаків, коли одна зі сторін концентрує техніку і за рахунок переваги у ній намагається досягнути успіху на полі бою.

Наші розбиті колони біля Малої Токмачки, Вербового, Роботиного, Старомайорського, Новодонецького та Рівнополя, а також розбиті колони противника біля Вугледара, Новоєгорівки, Макіївки, Андріївки, Мар'їнки, а тепер ще й і Красногорівки (А) та Водяного-Первомайського, є зайвим доказом даної тези", – написав Deepstate.

Фото: скрін з Deepstate

Фото: скрін з Deepstate

Ворожі втрати в трати в Україні

Втрати Росії у війні в Україні на ранок середи, 18 жовтня, склали 620 окупантів, загальна кількість втрат російської армії з початку вторгнення складає 290 050 військових.

Крім того, ЗСУ знищили літак та шість вертольотів. Зокрема, за добу ЗСУ на Таврійському напрямку знищили близько 300 окупантів, 16 одиниць військової техніки та ворожий літак.

Цікаво, що, за даними на кінець червня, Сили оборони України з початку війни знищили 120-130 танкових батальйонів російських загарбників. А понад п'ята частина відомих втрат російських літаків і гелікоптерів з початку війни не була викликана діями України.

Починаючи з 10 жовтня, коли російська армія розпочала наступ на Авдіївку, втрати рф у військовій техніці вп'ятеро перевищують українські. За шість днів наступу окупаційні війська втратили щонайменше 118 одиниць техніки проти 25 в наших Сил оборони.

Зауважимо, що Сили оборони мають частковий успіх в районі Роботиного Мелітопольського напрямку.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: