fbpx
Сьогодні
20:34 16 Жов 2023

За тиждень українські військові на Донеччині знищили три російських літаки Су-25

Воїни оперативно-стратегічного угруповання військ «Таврія» на Донеччині за тиждень знищили вже три російських літаки Су-25.

Про це повідомив командувач ОСУВ «Таврія» генерал Олександр Тарнавський повідомив у Телеграмі, передає Рубрика.

«Протягом минулої доби ворог завдав 2 ракетних та 35 авіаційних ударів, провів 47 бойових зіткнень, окрім того, здійснив 906 артобстрілів. Підрозділи ракетних військ та артилерії зі складу ОСУВ «Таврія» протягом доби виконали 1321 вогневе завдання», – зазначив командувач.

За добу на Таврійському напрямку ліквідовані 472 російських загарбники. Також знищені 36 одиниць військової техніки противника, а саме:

  • чотири ББМ,
  • вісім артилерійських систем,
  • засіб ППО, літак Су-25, 13 БпЛА,
  • шість одиниць автомобільної та одна – спеціальної техніки.

Також знищений склад боєприпасів загарбників.

Нагадаємо, з початку минулого тижня російські окупанти активізували наступ на Авдіївку у Донецькій області. Ворог посилено обстрілює місто та сусідні населені пункти. Ситуація у місті залишається напруженою.

За даними Генштабу, у районі Авдіївки минулого тижня війська РФ здійснили понад 100 невдалих спроб витіснити підрозділи ЗСУ із займаних позицій в районах східніше Степового, Ласточкиного, Тоненького, Кераміка, Северного, Невельського, Нетайлово та Первомайського Донецької області.

Як повідомлялось, на ранок понеділка, 16 жовтня, втрати росії у війні в Україні склали 860 окупантів. Загальна кількість втрат російської армії з початку вторгнення становить 288 630 військових. Крім того, українські захисники знищили 17 танків, 44 артсистеми, літак та вертоліт противника.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: